Footballový boulevard – pondělí 23.11.2015

Záložník Francis Coquelin možná bude scházet Arsenalu až do konce roku, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 23.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Budoucnost záložníka Garetha Balea z Realu Madrid je po porážce 0:4 s Barcelonou nejistá, údajně o něj usiluje Manchester United. (Sun)

United touží také po návratu Cristiana Ronalda, který po porážce s Barcelonou prohlásil, že buď z Realu Madrid odejde kouč Rafael Benítez, nebo on sám. (Daily Telegraph)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp chce do týmu přivést záložníka Lucase Bigliu z Lazia Řím, o hráče ale stojí i Manchester United. (Fichajes)

Southampton vnímá zájem Chelsea a Manchesteru United o útočníka Sadia Maného a chce si jej zavázat novou smlouvou. (Daily Express)

V hledáčku Manchesteru United a Arsenalu je obránce Daniele Rugani z Juventusu Turín. (Gazzetta World)

Záložník Manuel Lanzini, který nyní hostuje ve West Hamu, je prý poctěn zájmem Liverpoolu. (Independent)

Útočník Manchesteru United Jesse Lingard jedná o nové smlouvě, která mu může vynést 50 tisíc liber týdně. (Daily Mirror)

Záložník Arsenalu Gedion Zelalem zůstane na hostování v Rangers až do konce sezony. (Metro)

Do Sunderlandu by mohli přestoupit levý bek Raphael Guerreiro a útočník Benjamin Moukandjo z Lorientu, trenér Sam Allardyce oba hráče o víkendu sledoval. (Sunderland Echo)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Obránce Bacary Sagna prý za Manchester City neměl nastoupit tak brzy po teroristických útocích v Paříži. (Sun)

Záložník Arsenalu Francis Coquelin možná bude kvůli zranění kolena mimo hru až do konce roku. (Daily Mail)

Bývalý trenér Newcastlu United John Carver se domnívá, že klub potřebuje k lepším výsledkům koupit víc anglických hráčů. (Newcastle Chronicle)

Fotbalová asociace pohrozila Southamptonu pokutou za chování fanoušků, protože jeden z nich hodil při duelu s Bournemouthem na hřiště světlici. (Southern Daily Echo)

Předseda Crystal Palace Steve Parish prodává 36% akcií klubu americkým investorům a tvrdí, že klub má jeden z největších potenciálů v Anglii. (Daily Telegraph)

Obránce Martin Škrtel míní, že výhra nad Manchesterem City dokazuje vítěznou mentalitu kouče Jürgena Kloppa a větší sebedůvěru hráčů. (Liverpool Echo)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Někdo z fanoušků Liverpoolu se patrně naboural do internetové Wikipedie a uvedl, že majitelem Etihad Stadium je nyní trenér Jürgen Klopp. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 22.11.2015