Footballový boulevard – neděle 22.11.2015

Zlatan Ibrahimović by se nebránil přestupu do Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 22.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Manchesteru United – Louis van Gaal – je připraven zaplatit 80 milionů liber za Cristiana Ronalda z Realu Madrid a dalších 25 milionů za Saida Berahina z West Bromwiche. (Sun on Sunday)


Podle jiných zdrojů United za Ronalda zaplatí „jen“ 60 milionů liber a nabídnou mu astronomický plat ve výši 250 000 liber týdně. (Mail on Sunday)

Red Devils navíc hodlají vyřešit pozici levého beka, jelikož Luke Shaw je neustále zraněný. Na Old Trafford tak nejspíš zamíří švýcarský obránce Ricardo Rodríguez z Wolfsburgu. (Sunday Mirror)

Útočník Zlatan Ibrahimović se prý nebrání případnému přestupu do Premier League, pokud by si měl čtyřiatřicetiletý Švéd vybrat, padne jeho volba na Arsenal. (Sunday People)

Chelsea shání nové útočníky, největší zájem momentálně jeví o Pierreho-Emericka Aubameyanga z Borussie Dortmund. (Sun on Sunday)

Ofenzivní posily už si vytipoval také Tottenham – Spurs půjdou primárně po Saidu Berahinovi, pokud neuspějí, mají náhradu v podobě Alexandreho Pata z Corinthians. (Daily Star on Sunday)

Arsenal a Manchester United však myslí také na zadní vrátka, proto spolu na dálku bojují o podpis Danieleho Ruganiho, jednadvacetiletého obránce Juventusu. (Sunday Mirror)

Belgický útočník Michy Batshuayi zaujal pozornost vedení Newcastlu, problém je, že Marseille si za dvaadvacetiletého fotbalistu hodlá naúčtovat 35 milionů liber. (Sunday People)

West Ham se v lednu pokusí získat Keisukeho Hondu, devětadvacetiletého japonského záložníka AC Milán. (Brentwood Gazette)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Manuel Pellegrini byl po sobotní vysoké prohře Manchesteru City s Liverpoolem hodně naštvaný, ale kdyby prý stál znovu před volbou sestavy, zvolil by úplně stejnou jedenáctku. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC

Chelsea podle kouče Josého Mourinha může letos vyhrát titul, ale potřebovala by přivést Toma Cruise – hlavního hrdinu z filmu „Mission impossible“. (BBC)


Pozn.: 1 libra = přibližně 39 korun

Footballový boulevard – sobota 21.11.2015