Footballový boulevard – sobota 21.11.2015

Thibaut Courtois se brzy vrátí do brány Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 21.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United má zájem o obránce Johna Stonese z Evertonu, liverpoolský celek si však za svůj klenot žádá 45 milionů liber. (Manchester Evening News)


Podle bývalého obránce Phila Nevilla však Stones může zamířit ještě výše – se svými kvalitami prý klidně může kopat za Bayern Mnichov, Real Madrid nebo Barcelonu. (BBC Radio)

Tottenham nechce přijít o své mladé reprezentanty Dele Alliho a Harryho Kanea, takže plánuje, že oběma hráčům výrazně zvýší plat. (Sun)

Záložník Kevin De Bruyne prý v roce 2013 málem přestoupil do Borussie Dortmund, ale kouč José Mourinho mu tehdy přesun vymluvil. (Telegraph)

Švýcarský záložník Gökhan Inler zvažuje odchod z Leicesteru City, protože chce více hrát. (Tuttomercatoweb)

Podle kouče Louise van Gaala je téměř vyloučeno, že by se záložník Adnan Januzaj už v lednu vrátil ze svého hostování v Borussii Dortmund do Manchesteru United. (ESPN)

Trenér Sam Allardyce hodlá v zimě pozměnit kádr Sunderlandu, prodat Jermaina Defoa a Sebastiana Larssona a přivést namísto nich kvalitní posily. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Brankář Thibaut Courtois začal po operaci kolene trénovat s prvním týmem Chelsea a už na začátku prosince by prý mohl nastoupit do zápasu – poprvé od srpna. (London Evening Standard)

Podle Robbieho Savage by měla anglická reprezentace po skončení letního EURA vyměnit kouče – a nahradit Roye Hodgsona výrazně mladším Garym Nevillem. (Daily Mirror)

Manchester City letos musí vyhrát Premier League, žádná jiná možnost nepřipadá v úvahu. S těmito slovy se po skončení reprezentační přestávky vytasil brankář Joe Hart. (ESPN)

... A JEDNA NAKONEC

Quique Sanchez Flores nejen, že trénuje Watford, ale sám také fotbal aktivně hraje. Ve svých 50 letech se každou středu účastní zápasu v malé kopané, kde s ním v jednom týmu hraje také jeho 14letý syn nebo Dean Austin, bývalý bek Tottenhamu. Flores ale nepatří k tahounům a prý ještě nikdy nevyhrál cenu pro muže zápasu. (Guardian)


Pozn.: 1 libra = přibližně 39 korun

Footballový boulevard – pátek 20.11.2015