Footballový boulevard – čtvrtek 19.11.2015

O obránce Johna Stonese usiluje také španělská Barcelona, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 19.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se patrně ani v lednu nepovede přivést obránce Johna Stonese z Evertonu, který kvůli Euru 2016 nechce měnit klub uprostřed sezony. (Daily Mirror)

Stones se podle posledních zpráv ocitl také v hledáčku španělské Barcelony. (Daily Telegraph)

Tottenham patrně přijde o talentovaného záložníka Miloše Veljkoviče, se kterým se nemůže dohodnout na nové smlouvě. (Independent)

Trenér Sunderlandu Sam Allardyce chce vyztužit útok o Andyho Carrolla z West Hamu. (Goal)

Arsenal, Manchester City, Manchester United a Leicester City se přetahují o teprve patnáctiletého Joshe Donaldsona z Dundee United. (Daily Record)

Newcastle prý nadále počítá s útočníkem Papissem Cissém, i když jej ze sestavy vystrnadil Aleksandar Mitrovič. (Daily Star)

West Bromwich se připravuje na lednový odchod útočníka Saida Berahina, nahradit jej mohou Charlie Austin a Matt Phillips z QPR. (Daily Express)

Norwich City touží na hostování přivést italského útočníka Simona Zazu z Juventusu Turín. (Tuttosport)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Bývalý trenér Manchesteru United David Moyes by rád převzal druholigový Leeds United, kam jej chce i potenciální nový vlastník klubu Steve Parkin. (Daily Mirror)

Novým trenérem Fulhamu se možná brzy stane Steve Clarke, kterého Cottagers vykoupí z Readingu. (Daily Mail)

Odcházejícího Clarka na lavičce Readingu zřejmě nahradí Nigel Pearson. (Sun)

Trenér Tim Sherwood by po vyhazovu z Aston Villy nemusel dlouho zůstat bez práce, zájem o něj údajně mají kluby ze Španělska. (Daily Mail)

Majitel Boltonu Wanderers Eddie Davies je připravený odepsat 170 milionů liber, které do klubu vložil, a prodat jej za 20 milionů. (Daily Telegraph)

Liverpool z mládežnické akademie propustil patnáct procent fotbalistů, protože se chce zaměřit na větší kvalitu. (Liverpool Echo)

Anglické kluby před zápasy Premier League možná zahrají francouzskou hymnu, aby vyjádřily solidaritu k nedávným teroristickým útokům. (Sun)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Majitel třetiligového Leytonu Orient potrestal hráče za špatné výsledky tím, že jej nechá celý týden zavřené na hotelu. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 18.11.2015