Footballový boulevard – neděle 08.11.2015

Liverpool domluvil příchod Alexandra Pata z Corinthians, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 08.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool se údajně domluvil s brazilským Corinthians na přestupu šestadvacetiletého útočníka Alexandra Pata, kterému byla kdysi předvídána velká budoucnost. (London Evening Standard)


Další posilou, jež by v lednu mohla zamířit na Anfield, je třiadvacetiletý záložník Riccardo Saponara z italského Empoli. (Tuttosport)

Křídelník Andros Townsend z Tottenhamu chce v lednu podat žádost o přestup, zájem o jeho služby mají v Leicesteru, Swansea, Aston Ville i West Bromwichi. (Sunday Mirror)

Jestliže Chelsea neprodlouží smlouvu s obráncem Branislavem Ivanovićem, pokusí se jej v létě získat Inter Milán. Srbskému bekovi totiž skončí smlouva a bude tak k dispozici zdarma. (Sunday Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Chelsea už má vyhlédnuté tři potenciální náhrady za kouče Josého Mourinha – a všechny tři už v Chelsea dříve pracovaly. Jedná se o Roberta Di Mattea, Guuse Hiddinka a Brendana Rodgerse. (Sunday Express)


Blues navíc sledují situaci okolo argentinského kouče Diega Simeoneho, který podle některých spekulací v létě ukončí své angažmá v Atlétiku Madrid. (Sunday People)

Na Stamford Bridge však řeší také příjemné starosti – skvělá forma záložníka Williana zřejmě povede k tomu, že vedení klubu Brazilci nabídne nový vylepšený kontrakt, podle kterého si přijde na více než 100 000 liber týdně. (Sun)

Trenér Louis van Gaal si myslí, že fanoušci na Old Trafford vyzývají Manchester United k větší aktivitě pokřiky „attack, attack, attack“ kvůli dřívějšímu prohlášení Paula Scholese. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC

Nový kouč Rémi Garde už dělá v Aston Ville pořádek, pro začátek zakázal všem zahraničním hráčům mluvit v kabině jinak, než anglicky. Týká se to hlavně francouzštiny, která kvůli četným posilám z Francie zněla v kabině hodně často. „Všichni se musí co nejrychleji naučit anglicky, jiný jazyk nestrpím,“ uvedl Garde. (Telegraph)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 07.11.2015