Footballový boulevard – sobota 07.11.2015

Útočník Jesé z Realu Madrid možná zamíří do Anglie, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 07.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Arséne Wenger byl prý naštvaný, když zjistil, že Harry Kane jako kluk hrával za Arsenal, ale v 11 letech ho klub pustil. (Independent)


Dvaadvacetiletý útočník Jesé z Realu Madrid je na roztrhání, zájem o jeho služby jeví Liverpool, Arsenal nebo Neapol. (Talksport)

Leicester City plánuje koupi polského brankáře Karola Linettyho z Lechu Poznaň, ale o dvacetiletého mladíka usiluje také Manchester City. (Daily Mirror)

Devatenáctiletý Charly Musonda z Chelsea, kterému všichni předpovídají velkou budoucnost, zřejmě v lednu zamíří na hostování – a bude moct své kvality předvést v seniorském fotbale. (Times)

Osmnáctiletý Rico Henry z Walsallu, kterému mnozí přezdívají „nový Ashley Cole“, je pod bedlivým dozorem Manchesteru City, Arsenalu, Tottenhamu i Liverpoolu. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Podle záložníka Williana ničemu nevadí, že Chelsea musí odehrát své utkání na Stoke bez kouče Josého Mourinha. Ten má zákaz vstupu na stadion a bude své svěřence sledovat jen z hotelového pokoje. (Daily Express)

Bývalý útočník Blues Jimmy Floyd Hasselbaink si dokonce myslí, že absence Mourinha na lavičce může jeho týmu paradoxně prospět. (Talksport)

Arsenal má prý letos obrovskou šanci získat ligový titul a neměl by ji zahodit, protože kdoví, kdy se bude zase opakovat. Takový názor v jedné z diskuzí vyřknul Jamie Carragher, bývalý obránce Liverpoolu. (Daily Mail)

Kouč Manuel Pellegrini vyzval křídelníka Raheema Sterlinga, aby v dresu Manchesteru City více útočil a dával více gólů. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC


Cristiano Ronaldo se nechal slyšet, že když ještě hrával za Manchester United, jeden spoluhráč na něj neustále křičel. A tím hráčem nebyl nikdo jiný, než bouřlivák Roy Keane. (Independent)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - pátek 06.11.2015