Footballový boulevard – pátek 06.11.2015

Watford chce získat Emmanuela Adebayora, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 06.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

PSG a Juventus jeví zájem o útočníka Romela Lukakua, Everton však za dvaadvacetiletého fotbalistu požaduje 45 milionů liber. (Daily Mail)


Watford se zřejmě pokusí posílit své útočné řady o Emmanuela Adebayora, který je po odchodu z Tottenhamu volným hráčem. (Guardian)

Napjatých vztahů záložníka Androse Townsenda s jedním z koučů Tottenhamu chce využít Newcastle a získat Townsenda do svých řad. (Daily Mirror)

Kouč Claudio Ranieri vyzval svého záložníka Riyada Mahreze, aby zůstal v Leicesteru a nenechal se zlákat nabídkami velkých klubů. Mahrez prý musí fotbalově vyrůst a Leicester je k tomu ideální. (Daily Star)

Útočník Joel Campbell prostřednictvím svého agenta vyloučil jakékoliv spekulace o odchodu z Arsenalu – a naopak prohlásil, že je u Gunners spokojený. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér José Mourinho bude moci během sobotního zápasu své Chelsea na půdě Stoke komunikovat se svými asistenty – byť jenom na dálku z hotelu, protože na stadion nesmí. (Daily Mail)

Nový kouč Aston Villy Rémi Garde prý před podpisem s Villans odmítl nabídku jiného prvoligového klubu, ale nechtěl prozradit, zda se jednalo o Newcastle či nikoliv. (Independent)

Trenér Jürgen Klopp si prý během nejbližších týdnů stáhne do Liverpoolu několik hráčů z hostování, aby se na ně mohl podívat a dát jim případně šanci v prvním týmu Reds. (Coventry Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC

Bývalý záložník Roy Keane se pořádně pustil do Ashleyho Younga a prohlásil, že „pokud je Young právoplatným členem kádru Manchesteru United, pak Keane musí být Číňan.“ Young je podle Keana ostudou a nemá na Old Trafford co dělat. (ITV Football)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - čtvrtek 05.11.2015