Footballový boulevard – čtvrtek 05.11.2015

Trenér Jürgen Klopp chce zpět do Liverpoolu přilákat Stevena Gerrarda, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 05.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Paris Saint-Germain věří, že porazí Manchesteru United v boji o Cristiana Ronalda, když nabídne Realu Madrid 100 milionů liber. (Sun)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp chce koupit útočníka Stefana Kiesslinga z Bayeru Leverkusen. (Daily Express)

Manchester United a Liverpool svádějí souboj o osmnáctiletého útočníka Emre Mora z Nordsjaellandu. (Daily Mail)

V hledáčku Tottenhamu jsou dva hráči belgického Gentu – Laurent Depoitre a Moses Simon. (Daily Mail)

Monako chce z Chelsea koupit za deset milionů liber záložníka Charlyho Musondu. (Daily Mirror)

Ačkoliv Newcastle letos mnoho gólů nestřílí, umožní odejít na hostování do jiného klubu útočníkovi Ivanu Toneymu. (Newcastle Chronicle)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Reds Jürgenn Klopp chce do klubu rovněž přivést zpět bývalého kapitána Stevena Gerrarda, o funkci ale zatím jasno nemá. (Independent)

Trenéra Pepa Guardiolu z Bayernu Mnichov chtějí za svého příštího kouče Manchester United, Chelsea i Manchester City. (Sun)

Bývalý záložník Liverpoolu Dietmar Hamann se domnívá, že Gerrard je ta „poslední věc“, kterou Klopp v Liverpoolu potřebuje. (talksport)

Reprezentační trenér Anglie Roy Hodgson chce v nadcházejících přátelských zápasech vyzkoušet Marca Albrightona z Leicesteru City a Wilfrieda Zahu z Crystal Palace. (Daily Star)

Pozvánku do národního týmu Albionu si možná opět vyslouží i dlouho marodící útočníka Andy Carroll z West Hamu. (Daily Mirror)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Manchester City popřel fámy o možném příchodu záložníka Andrey Pirla ze sesterského klubu New York City. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 04.11.2015