Footballový boulevard – středa 04.11.2015

Monako usiluje o kouče Josého Mourinha, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 04.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Steven Gerrard by se po rozhovoru s koučem Jürgenem Kloppem mohl co nevidět vrátit do Liverpoolu – a to i jako hráč. (Independent)


Arsenal na konci sezóny neprodlouží smlouvy s Tomášem Rosickým, Mathieum Flaminim a Mikelem Artetou – všichni tři se tak stanou volnými hráči. (Evening Standard)

Leicester City bedlivě sleduje výkony polského útočníka Arkasiusze Milika z Ajaxu, jehož cena se odhaduje na 10 milionů liber. (Mirror)

Záložník Andros Townsend se prý pohádal s jedním z fyzioterapeutů a hrozí tak, že v lednu odejde z Tottenhamu. (Sun)

Everton nemá v úmyslu prodávat belgického útočníka Kevina Mirallase, ačkoliv ten letos nedostává příliš herních příležitostí. (Liverpool Echo)

Newcastle jeví zájem o služby brankáře Juliana Speroniho, ale není vůbec jisté, zda Crystal Palace bude ochoten svého gólmana pustit. (South London Press)

OSTATNÍ FÁMY

Monako nabídlo Chelsea 35 milionů liber za služby kouče Josého Mourinha, ale londýnský celek odmítl. Pokud by však Monako svou nabídku navýšilo, mohla by se situace změnit. (Mail)


Devětatřicetiletý Patrick Vieira, který pracuje u mládeže Manchesteru City, by se mohl stát novým koučem New Yorku City.(Star)

Newcastle United má letos obrovskou smůlu na zranění – v současné době mu na marodce leží 12 hráčů, což je nejvíce ze všech klubů Premier League. (Chronicle)

… A JEDNA NAKONEC


Gól Harryho Kanea v pondělním zápase Tottenhamu s Aston Villou neudělal radost jenom samotnému hráči, ale hlavně jeho bratranci Joeovi – ten totiž díky sázce vyhrál 5 000 liber. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - úterý 03.11.2015