Footballový boulevard – neděle 01.11.2015

Manchester United se v zimě pokusí přivést Garetha Balea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 01.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid intenzivně usiluje o služby křídelníka Edena Hazarda z Chelsea, případnému přestupu nahrává současná krize londýnského celku. (Don Balon)


Anglický útočník Harry Kane z Tottenhamu zaujal pozornost skautů Bayernu Mnichov, otázkou zůstává, zda bavorský celek zaplatí za hráče požadovaných 50 milionů liber. (Sun on Sunday)

Manchester United se v zimě pokusí získat velšského křídelníka Garetha Balea z Realu Madrid, jako platidlo chce použít nejen peníze, ale také brankáře Davida De Geu. (Sunday People)

Dalších 40 milionů liber jsou United ochotni zaplatit za Felipeho Andersona, dvaadvacetiletého záložníka Lazia Řím. (Sunday Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Majitel Roman Abramovič není spokojený s výkony své Chelsea a hodlá vyhodit kouče Josého Mourinha – i přesto, že mu na odstupném bude muset vyplatit bezmála 10 milionů liber. (Sunday Mirror)


Sám Mourinho si ale vyhazov ani v nejmenším nepřipouští a skálopevně tvrdí, že vedení i hráči stojí za ním. (Sunday Express)

Podle jiných zdrojů má portugalský trenér poslední dva zápasy na to, aby prokázal zlepšení. V opačném případě skončí. (Sun on Sunday)

Jestliže si v západním Londýně malují, že Mourinha nahradí Pepem Guardiolou, mají nejspíš smůlu. Současný kouč Bayernu Mnichov totiž jedná o možném angažmá v Manchesteru City. (Sunday Express)

Podle Ronalda Koemana se angličtí trenéři v Premier League nemohou moc prosadit z toho důvodu, že na ostrovech by chtěl působit každý kouč – a Angličané tak čelí tvrdé konkurenci z celého světa. (Daily Star on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC


Kopačky legendárního křídelníka Manchesteru United George Besta budou vystavené v národním fotbalovém muzeu a dostane se jim stejné péče, jako cenným archeologickým vykopávkám. Prý aby vydržely co nejdéle jako odkaz pro budoucí generace. (Sunday People)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 31.10.2015