Footballový boulevard – čtvrtek 29.10.2015

Křídelník Pedro údajně lituje přestupu do Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 29.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Křídelník Pedro údajně sdělil svým přátelům, že lituje odchodu do Chelsea a rád by se vrátil do Barcelony. (Daily Express)

Podle agenta Mina Raioly může útočník Romelu Lukaku při výhodné nabídce odejít z Evertonu, zájem o něj má například Paris Saint-Germain. (Daily Mail)

Pokud chtějí Arsenal či Manchester United získat záložníka Hakana Calhanoglua, musejí Leverkusenu zaplatit 29 milionů liber. (Daily Express)

Přestupovou prioritou Arsenalu bude pro leden osmnáctiletý Aaron Leya Iseka z Anderlechtu Brusel. (Daily Star)

West Ham United chce v lednu koupit za pět milionů liber Keisukeho Hondu z AC Milán, ale o hráče usiluje i Valencia. (Sun)

Trenér Al Arabí Gianfranco Zola netají svůj zájem o příchod obránce Johna Terryho z Chelsea, ale k žádným jednáním prý nedošlo. (London Evening Standard)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini je prý uchvácen výkony záložníka Evera Banegy ze Sevilly a chce jej získat do svého týmu. (Sun)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Útočník Loic Rémy apeluje na vedení Chelsea, aby nevyhazovalo trenéra Josého Mourinha. (London Evening Standard)

Bývalý gólman Chelsea Carlo Cudicini se domnívá, že Mourinho by měl dostat čas na zlepšení výsledků. (talksport)

Bývalý útočník Dwight Yorke má zájem se do Aston Villy vrátit jako trenér. (Sun)

Legendární záložník Xavi radí útočníkovi Waynu Rooneymu, že by měl popřemýšlet nad přesunem do zálohy, pokud si chce prodloužit kariéru. (FourFourTwo)

Bývalý kouč Manchesteru United Rene Meulensteen tvrdí, že Roonyeho příliš svazuje taktika Louise van Gaala. (talksport)

Křídelník Aston Villy Adama Traoré si brzy polepší ze 40 za 75 tisíc liber týdně, protože odehraje smluvní počet utkání. (Daily Telegraph)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Bývalý trenér Liverpoolu Gerard Houllier prý musel v klubu mírnit alkoholové návyky hráčů a problémy Reds podle něj spočívají ve velkém počtu posil. (Secret Footballer)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 28.10.2015