Footballový boulevard – pondělí 26.10.2015

Chelsea se rozloučí s trenérem Josém Mourinhem, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 26.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Kapitán Chelsea John Terry by mohl odejít do katarského celku Al Arabí, který vede Gianfranco Zola. (Daily Mirror)

Záložník Arsenalu Jack Wilshere se domnívá, že Gunners nepotřebují v lednu kupovat žádné posily. (London Evening Standard)

Real Madrid údajně chce v lednu koupit útočníka Jamie Vardyho z Leicesteru City. (Metro)

Autor deseti letošních branek Vardy je také v hledáčku Tottenhamu Hotspur. (ESPN)

Bývalý obránce Liverpoolu Jamie Carragher se domnívá, že klub potřebuje v lednu koupit nového křídelníka. (Liverpool Echo)

Sázka zdarma až do 1 500 Kč

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Po vykázání trenéra Josého Mourinha na tribunu a porážce s West Hamem už Chelsea připravuje vyhazov portugalského kouče. (Daily Mail)

Mourinho podle jiného zdroje ještě dostane čas na obrat výsledků, ale porážka s Liverpoolem v dalším kole by mu definitivně zlomila vaz. (Daily Star)

Pokud se Chelsea s Mourinhem opravdu rozloučí, bude na Stamford Bridge chtít dostat Pepa Guardiolu z Bayernu Mnichov. (Daily Telegraph)

Odvolaného kouče Tima Sherwooda by mohl v Aston Ville nahradit bývalý stratég Lyonu Remi Garde. (Guardian)

V hledáčku Aston Villy je také trenér Realu Sociedad David Moyes, naopak Sherwood by mohl nastoupit ve Swindonu Town. (Daily Mirror)

Arsenal chce zpět do klubu dostat bývalého kapitána Patricka Vieiru, jenž by se mohl stát v budoucnu i trenérem. (Daily Star)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal už je prý unavený z komentářů o špatné formě útočníka Wayna Rooneyho. (Manchester Evening News)

Trenér West Bromwiche Tony Pulis chce, aby národní svazy hradily mzdy hráčů v době, kdy jsou v reprezentačních týmech. (Daily Telegraph)

Špatná forma brankáře Tima Howarda z Evertonu přiměla v anketě hlasovat 84 procent fanoušků, aby Američan putoval na lavičku náhradníků. (Liverpool Echo)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Hasiči museli v sobotu vyprostit ze stadionu Barnsley fanouška, který v poločase usnul na záchodě a probudil se až sedm hodin po utkání. Pomoc si přivolal díky alarmu. (Yorkshire Post)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 25.10.2015