Footballový boulevard – neděle 25.10.2015

Eden Hazard je neustále spojovaný s odchodem z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 25.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Eden Hazard z Chelsea by se mohl co nevidět stěhovat do PSG, francouzský celek je za hráče ochoten zaplatit i 75 milionů liber. (Sun)


Pokud by však belgický křídelník měl opustit západní Londýn, může si vybírat z mnohem více variant. Zájem o jeho služby totiž jeví i Real Madrid, Barcelona, Manchester City či Manchester United. (Daily Star on Sunday)

Hráčský agent záložníka Paula Pogby z Juventusu odmítl spekulace, podle kterých má jeho klient podepsanou předběžnou dohodu o přestupu do Barcelony. Nic takového prý neexistuje. (Sunday Express)

Střelecká forma Jamieho Vardyho z Leicesteru nezůstává bez povšimnutí, zájem o anglického útočníka začíná jevit Tottenham. (Sunday Mirror)

Arsenal bedlivě sleduje výkony devatenáctiletého křídelníka Leroye Saného z Schalke, skauti dokonce osobně navštívili pohárový zápas německého celku proti Spartě Praha. (Sunday People)

Nový trenér Liverpoolu Jürgen Klopp nehodlá bez pečlivého posouzení odepsat útočníka Maria Balotelliho – a je tak možné, že italský střelec ještě má na Anfieldu budoucnost. Balotelli momentálně hostuje v AC Milán. (Daily Star on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Vedení Arsenalu připravuje pro svého kouče Arséna Wengera novou dvouletou smlouvu, která by ho na Emirates Stadium udržela až do roku 2019. (Sunday Mirror)


Trenér José Mourinho zatím nezaplatil pokutu ve výši 50 000 liber, kterou mu udělila Fotbalová asociace. Případ by mohl mít dohru u soudu a podle některých zdrojů je ve hře velká změna v pravidlech udělování pokut – podobně velká, jakou v roce 1995 způsobil Jean-Marc Bosman v oblasti přestupů. (Sunday Express)

... A JEDNA NAKONEC

Kouči Manuelu Pellegrinimu prý dělá větší radost styl, jakým jeho Manchester City hraje, než počet trofejí, které na konci sezóny získá. (Sunday Times)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 24.10.2015