Footballový boulevard – pátek 23.10.2015

Lionel Messi by mohl přestoupit do Anglie, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 23.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea, Manchester City a Manchester United se prý zajímají o útočníka Barcelony Lionela Messiho. Toho čím dál více štvou daňové zákony Španělska a zvažuje odchod do jiné země. (Sun)


Everton se s blížícím zimním přestupovým obdobím pokusí prodloužit smlouvu s obráncem Johnem Stonesem, kolem kterého neustále krouží londýnská Chelsea. (Daily Mirror)

Toffees ale nemusí nijak zvlášť pospíchat – Stones má s klubem smlouvu ještě na tři a půl roku, což jeho cenu rozhodně nesnižuje. (Daily Express)

Skauti Tottenhamu bedlivě sledují výkony Thorgana Hazarda, mladšího bratra slavnějšího Edena z Chelsea. Záložník Mönchengladbachu podává v letošní sezóně velmi solidní výkony. (Daily Mail)

Kouč Jürgen Klopp si chce do Liverpoolu přivést záložníka Nuriho Sahina z Dortmundu, jenž už na Anfieldu v roce 2012 hostoval. Tehdy se však příliš neprosadil. (Metro)

Italská Fiorentina jeví zájem o útočníka Radamela Falcaa, což jen posiluje spekulace, podle kterých Kolumbijec svoje hostování v Chelsea předčasně ukončí. (Daily Mirror)

Podobný osud zřejmě čeká Patricka Bamforda – kmenového hráče Chelsea, který hostuje v Crystal Palace. Vedení Blues není spokojeno s jeho herním vytížením a zvažuje předčasné ukončení hostování. (Evening Standard)

Osmnáctiletý záložník Ruben Neves z Porta se ocitl v hledáčku několika klubů Premier League, ale prezident portugalského celku jeho prodej odmítá. (Daily Mail)

Athletic Bilbao nechce prodat svého obránce Aymerica Laporteho a vzkázalo tak Chelsea, že nebude trávit čas nad žádnou nabídkou pod 35 milionů liber. (Express)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Steve McClaren do prestižního derby Newcastlu se Sunderlandem vyšle útočníka Aleksandara Mitroviće s pokyny, aby „byl agresivní, ale zároveň chytrý“ – a nenechal se tak vyloučit. (Newcastle Chronicle)

Devětatřicetiletý Patrick Vieira možná ukončí své angažmá u mládeže Manchesteru City a odletí do Ameriky, kde dostane nabídku trénovat klub New York City. (Sports Illustrated)

... A JEDNA NAKONEC


Kouč Garry Monk doporučil novináři, který napsal, že Monk vynechal středeční trénink Swansea a je na pokraji vyhazovu, aby si „vzal jeden den volna“. (South Wales Evening Post)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - čtvrtek 22.10.2015