Footballový boulevard – středa 21.10.2015

Útočník Jermain Defoe by mohl odejít do Bournemouthu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 21.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Agent křídelníka Raheema Sterlinga Aidy Ward prohlásil, že dvacetiletý fotbalista stále mohl být hráčem Liverpoolu, kdyby při jednání o přestupu do Manchesteru City na jeho adresu neputovaly nevhodné poznámky. (Daily Mail)

I kdyby Barcelona přivedla útočníka Ezequiela Lavezziho z Paris Saint Germain, Neymara do Manchesteru United neprodá. (Daily Mirror)

Chelsea v zimě zřejmě přivede další nové posily, čemuž napomáhá i zájem Juventusu Turín o křídelníka Juana Cuadrada, jehož chce italský celek odkoupit za 16 milionů liber. (Daily Telegraph)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp zvažuje, zda si z hostování ve Fenerbahce Istanbul stáhnout záložníka Lazara Markoviče. (Liverpool Echo)

Barcelona už vyslala své skauty, aby sledovali formu útočníka Robina van Persieho z Fenerbahce Istanbul. (Daily Star)

Manchester United monitoruje výkony devatenáctiletého záložníka Marka Grujiče z Crvene Zvezdy Bělehrad. (Daily Mail)

Bournemouthu se v létě nepodařilo zrealizovat přestup útočníka Jermaina Defoea ze Sunderlandu, ale v lednu se jej pokusí přivést na hostování. (Daily Mirror)

Bývalý brazilský reprezentant Lucio poradil záložníkovi Philippu Coutinhovi, aby zůstal v Liverpoolu a neodcházel do Barcelony. (IBT Times)

Křídelník Erik Lamela údajně nikdy nechtěl odejít z Tottenhamu, i když mu média přestup neustále podsouvají. (London Evening Standard)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud by se Chelsea skutečně rozloučila s koučem Josém Mourinhem, vybral by si majitel Roman Abramovič jako nástupce Pepeho Guardiolu. (Bild)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal tvrdí, že Citizens budou v nadcházejícím městském derby ve výhodě, protože v Lize mistrů hrají doma, kdežto Red Devils v Moskvě. (Guardian)

Trenérovi Samu Allardycovi se nepodařilo přimět k práci asistenta Phila Browna, osloví také Paula Bracewella. (Newcastle Chronicle)

Náklady stadionu Loftus Road jsou pro QPR údajně o třicet procent vyšší než v případě Craven Cottage sousedního Fulhamu. (Get West London)

Fotbalová asociace nevylučuje, že Chelsea a Tottenham se v době opravy svých stadionů objeví ve Wembely společně. (talksport)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Autobus fotbalistů Bayernu Mnichov před zápasem s Arsenalem v Lize mistrů naboural do jednoho ze zaparkovaných osobních aut. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 20.10.2015