Footballový boulevard – úterý 20.10.2015

Aston Villa chce jako nového kouče Garryho Monka ze Swansea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 20.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Eden Hazard by se mohl dostat do problémů poté, co na Instagramu označil jako oblíbený příspěvek o svém možném přestupu z Chelsea do Realu Madrid. (Sun)

Výkonný ředitel Juventusu Turín Giuseppe Marotta tvrdí, že klub odmítl nabídku Liverpoolu na záložníka Claudia Marchisia a několik dalších na Paula Pogbu. (Guardian)

Nový trenér Sunderlandu Sam Allardyce nepodepíše smlouvu s bývalým záložníkem West Hamu Kevinem Nolanem, preferuje totiž příchod nového útočníka. (Daily Telegraph)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Bayernu Mnichov Pepe Guardiola prohlásil, že zůstávat dlouho v jednom klubu je nudné. Kontrakt s německým celkem mu končí v létě. (Daily Mirror)

Aston Villa možná nahradí trenéra Tima Sherwooda Garrym Monkem ze Swansea. (Daily Telegraph)

Záložník Joe Cole, který odešel z Aston Villy hostovat do Coventry City, míní, že Sherwood může jako kouč Villans zůstat. (Daily Star)

Trenér David Moyes bývá spojován s přesunem na lavičku Aston Villy, sám ale chce zůstat v Realu Sociedad. (Daily Star)

Trenér Carlo Ancelotti popřel, že by ho Liverpool kontaktoval s nabídkou angažmá na Anfieldu. (Goal)

Kouč Liverpoolu Jürgen Klopp vyzdvihl záložníka Jamese Milnera jako „kompletního fotbalistu“. (Daily Star)

Trenér Chelsea José Mourinho věří, že Blues i přes mizerný start do sezony mohou uspět v lize, Lize mistrů i obou pohárových soutěžích. (Daily Express)

I když je útočník Livepoolu Daniel Sturridge často zraněný, trenér Klopp v něj má naprostou důvěru. (Times)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Babička útočníka Radamela Falcaa kritizuje trenéry Manchesteru United Louise van Gaala i Josého Mourinha z Chelsea, že nedávali a nedávají jejímu vnukovi dostatek šancí na hřišti. (London Evening Standard)

Sázka zdarma až do 1 500 Kč

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 19.10.2015