Footballový boulevard – neděle 18.10.2015

Arsenal si brousí zuby na Antoina Griezmanna, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 18.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Dvaadvacetiletý útočník Paco Alcárer z Valencie je v posledních týdnech pod přísným dohledem skautů Chelsea, která se hráče v lednovém přestupovém období pokusí koupit. (Sun on Sunday)


Kouč Jürgen Klopp si pochvaluje, že má v kádru Liverpoolu útočníka Divocka Origiho. Prý ho svého času chtěl i do Dortmundu, ale belgický mladík tehdy zvolil právě Reds. (Mail on Sunday)

Arsenal chce ještě před začátkem letního EURA 2016 přivést z Atlétika Madrid čtyřiadvacetiletého francouzského útočníka Antoina Griezmanna. (Fijaches)

Další možnou posilou do útoku Gunners je Aleksandr Kokorin z Dynama Moskva, kterého se kouč Arséne Wenger snažil získat už v létě. (Sun on Sunday)

Nový trenér Sunderlandu Sam Allardyce hodlá svůj tým posílit o bývalé svěřence z West Hamu, konkrétně si vybral Carltona Colea, Jamese Collinse nebo Joeyho O´Briena. (Sunday People)

To Manchester City si nové posily vyhlíží ve Španělsku – ze Sevilly by rád 17letého obránce Josého Maríu Ama a z Almerie plánuje zpětně odkoupit útočníka Josého Poza. (Star on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér David Moyes z Realu Sociedad přiznal, že kdyby mu na stole přistála nabídka od Aston Villy, jen těžko by ji odmítal. (Daily Star Sunday)


Tim Sherwood však zatím o své místo nepřišel a sobotní porážku Villans na půdě Chelsea označil za velmi nešťastnou. „Hlavně v první půli jsme byli lepším týmem. Chelsea dala góly jenom díky tomu, že jsme jí je darovali.“ (Sunday Express)

Kouč Pep Guardiola je čím dál častěji spojovaný s odchodem do Manchesteru City, a tak si za něj v Bayernu vyhlédli náhradu – italského stratéga Carla Ancelottiho. (Sunday Mirror)

Trenér José Mourinho vzkázal Edenu Hazardovi, že pokud nezlepší svou defenzivní činnost, bude na lavičce mnohem častěji, než by si přál. (Sunday Mirror)

Portugalec se už dříve nechal slyšet, že mít na hřišti hráče, který nebrání, je příliš velký luxus. A na tyto slova reagoval jeho bývalý svěřenec Juan Mata, jenž se právě kvůli špatné obranné hře z Chelsea pakoval. „Pokud je tím luxusem hráč, který dává a připravuje góly, pak mi vůbec nevadí, že jsem luxusem,“ prohlásil současný hráč Manchesteru United. (Sunday Times)

... A JEDNA NAKONEC


Třináctiletý Romeo Beckham zvažuje, že stejně jako jeho bratr Brooklyn odejde z akademie Arsenalu. Spekuluje se i o tom, že úplně skončí s fotbalem. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 17.10.2015