Footballový boulevard – sobota 17.10.2015

Manchester United se v létě pokoušel o Neymara, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 17.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Frank Lampard vyloučil, že by na začátku roku během přestávky MLS hostoval v Premier League. Prý si v té době potřebuje odpočinout. (Evening Standard)


Otec brazilského útočníka Neymara z Barcelony přišel s překvapivou informací: Manchester United během léta podal na hráče oficiální nabídku. (Sun)

Trenér Tim Sherwood by prý útočníka Christiana Bentekeho do Liverpoolu neprodal ani za 100 milionů liber, ale protože hráč měl ve své smlouvě výkupní klauzuli, nebyla jiná možnost. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY


Celá řada fotbalových osobností předpovídá Jürgenovi Kloppovi a jeho Liverpoolu velký úspěch. Mezi nimi třeba Paul Lambert, Mats Hummels nebo Gerard Houllier. (Mirror, Bein Sports)

Kouč José Mourinho označil současnou situaci za „nejhorší období v jeho trenérské kariéře“. Jeho Chelsea jakožto obhájce titulu tápe a patří jí až 16. příčka v ligové tabulce. (Talksport)

Obránce Billy Jones věří, že kouč Sam Allardyce je tím pravým mužem, který dovede tápající Sunderland k záchraně. (Express)

Trenér Garry Monk ze Swansea prý nemá žádný problém s kolegou Markem Hughesem ze Stoke, ačkoliv se vloni poštěkali kvůli případu křídelníka Victora Mosese. (Wales Online)

... A JEDNA NAKONEC


Útočník Odion Ighalo z Watfordu má srdce na pravém místě. Většinu peněz, které si vydělá fotbalem, totiž posílá své rodině do Nigérie. Vůbec mu to ale nevadí – prý mu stačí jenom tolik peněz, „aby si mohl dovolit tři jídla denně“. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 16.10.2015