Footballový boulevard – pátek 16.10.2015

Trenér Arsene Wenger možná za dva roky skončí v Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 16.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

I když je brankář Tim Krul zraněný až do konce sezony, Newcastle za něj v lednu náhradu nepřivede. (Newcastle Chronicle)

Bývalý kanonýr Arsenalu a Manchesteru United Robin van Persie by se mohl stěhovat do Barcelony. (Daily Mail)

Manchesteru United zřejmě nevyjde příchod obránce Aymerica Laporta z Bilbaa, který raději odejde do Barcelony. (Daily Mirror)

Manchester United a Tottenham monitorují výkony útočníka Ayoze Pereze z Newcastlu United. (Newcastle Chronicle)

Trenér Watfordu Quique Sanchez Flores zavrhl prodej útočníka Odiona Ighala do většího klubu. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Chelsea José Mourinho údajně bojuje o nadvládu v kabině, protože spoustě hráčů už vadí veřejná kritika jejich výkonů. (London Evening Standard)

Trenér Tim Sherwood to má v Aston Ville nahnuté poté, co kritizoval letní přestupovou politiku klubu. (Sun)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger naznačil, že v roce 2017 možná skončí s trénováním u Gunners. (Daily Mirror)

Trenér Newcastlu United Steve McClaren věří, že bude mít nadále podporu vedení klubu. (Guardian)

Pokud bude chtít Manchester City změnit klubové logo, zeptá se i na názor fanoušků. (Daily Mail)

Obránce Ryan Shawcross se po operaci zad konečně vrátil na hřiště a odehrál celý zápas za rezervu Stoke City. (stokecity.fc)

Trenér Alan Pardew se prý plně soustředí na práci v Crystal Palace, ale neskrývá touhu ujmout se v budoucnu anglické reprezentace. (Guardian)

Chelsea je ochotná zaplatit za čtyřletý azyl ve Wembley 60 milionů liber, což snižuje šance na přemístění Tottenhamu, který bude opravovat White Hart Lane. (Daily Telegraph)

Trenér Southendu Phil Brown nechce dělat asistenta Samu Allardycovi v Sunderlandu, protože sám hodlá dosáhnout mety tisíce odkoučovaných duelů. (Sun)

Bývalý záložník Chelsea Craig Burley se domnívá, že klub měl vyhodit Josého Mourinha a přivést místo něj Jürgena Kloppa. (talksport)

Naštvaní fanoušci Arsenalu na valné hromadě klubu kritizovali špatné výsledku klubu v evropských pohárech. (Daily Express)

Útočník Wilfried Bony přiznal, že po odchodu ze Swansea zažil v Manchesteru City nejhorší rok kariéry. (Daily Express)

Fanoušci Evertonu jsou naštvaní na trenéra Neila Warnocka, který prohlásil, že záložník Ross Barkley neumí bránit a na vlastní polovině hřiště nemá zodpovědnost. (Liverpool Echo)

Novým asistentem Sama Allardyce v Sunderlandu nechce být ani jeho bývalý spolupracovník z West Hamu Neil McDonald, jenž nyní vede Blackpool. (Blackpool Gazette)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Trenér Leicesteru City Claudio Ranieri zvažuje navýšení odměny hráčům za první čisté konto v sezoně. „Pizza je asi málo. Nejspíš jim budu muset objednat nějakou skutečnou delikatesu,“ usmívá se kouč. (Daily Star)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 15.10.2015