Footballový boulevard – čtvrtek 15.10.2015

Útočníka Anthonyho Martiala chtěla také Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 15.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea údajně nabídla za útočníka Anthonyho Martiala víc než 36 milionů liber, ale Francouz snil o přestupu do Manchesteru United. (Daily Mail)

Křídelník Alexis Sánchez se upíše na další roky Arsenalu, přestože o něj stojí Real Madrid. (Daily Star)

Portugalský křídelník Cristiano Ronaldo chce hrát za Real Madrid dalších pět nebo šest let a pak ukončit kariéru. (Marca)

Liverpool stupňuje svůj zájem o osmnáctiletého záložníka Rubena Nevese z Porta. (Daily Mirror)

Newcastle nakonec nepodepíše smlouvu s brankářem Victorem Valdesem z Manchesteru United, i když je Tim Krul mimo až do konce sezony. (Newcastle Chronicle)

Do Sunderlandu patrně nepřestoupí záložník Oguzhan Ozyakup z Besiktase Istanbul. (Sunderland Echo)

OSTATNÍ FÁMY

Budoucnost Tima Sherwooda jako trenéra je v Aston Ville ohrožená, majitel Randy Lerner se o ní radí s dalšími lidmi z klubu. (Daily Mail)

Chelsea zuří kvůli trestu od Fotbalové asociace pro kouče Josého Mourinha za jeho výroky na adresu rozhodčích. Blues se domnívají, že na Portugalce je přísnější měřítko. (Daily Telegraph)

Bývalý obránce Chelsea Graeme Le Saux tvrdí, že roztržka Josého Mourinha a bývalé klubové lékařky Evy Carneiro zhatila šanci vnést do hry rovnoprávnost. (Times)

Fotbalová asociace plánuje ušetřit 30 milionů liber, kvůli kterým ztratí práci asi 125 lidí. Z úspor chce vybudovat víc umělých hřišť. (Daily Telegraph)

Brankář Thibaut Courtois se zotavuje ze zranění kolena a do branky Chelsea by mohl naskočit v prosinci. (London Evening Standard)

Majitelé Manchesteru City varovali trenéra Manuela Pellegriniho, že další sezonu bez trofeje už mu neodpustí. (Daily Express)

Trenér Evertonu Roberto Martínez tvrdí, že obránce John Stones bude fit pro sobotní zápas proti Manchesteru United. (Times)

Zranění kolena může útočníka Sergia Agüera vyřadit ze sestavy Manchesteru City až do prosince. (Sun)

Fanoušci Bayernu Mnichov chtějí bojkotovat úvodních pět minut zápasu Ligy mistrů s Arsenalem kvůli vysokým cenám vstupenek. (Guardian)

Bývalý záložník Arsenalu Abou Diaby by v dresu Marseille mohl nastoupit poprvé sedmnácti měsících. (Daily Express)

Záložník Southamptonu Jordy Clasie je po svém letním příchodu do klubu poprvé připravený naskočit do zápasu Premier League. (Daily Echo)

Sázka zdarma až do 1 500 Kč

…A JEDNA NAKONEC

Jeden z největších přestupových propadáků Bébé prý nevyloučil návrat do Manchesteru United. (Publico)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 14.10.2015