Footballový boulevard – středa 14.10.2015

Liverpool údajně chtěl angažovat trenéra Carla Ancelottiho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 14.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brankář Victor Valdes je otevřený odchodu z Manchesteru United do Newcastlu. (Daily Mirror)

Spolumajitel West Hamu David Sullivan okamžitě zatrhl možný odchod obránce Jamese Tomkinse za koučem Samem Allardycem do Sunderlandu. (Daily Mail)

Manchester United bojuje s Tottenhamem o podpis brankáře Jordana Pickforda ze Sunderlandu. (Daily Star)

Záložník AC Milán Keisuke Honda by se mohl objevit v Premier League, zájem o něj jeví Tottenham a Everton. (Daily Express)

Záložník Tottenhamu Mousa Dembélé už se dohodl na lednovém odchodu do Neapole. (talksport)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý záložník Newcastlu Jonas Gutierrez žaluje klub o dva miliony liber za to, jak se k němu choval při jeho léčbě rakoviny varlete. (Sun)

Trenér Harry Redknapp tvrdí, že nikoliv Jürgen Klopp, nýbrž Carlo Ancelotti byl pro Liverpool první volba na místo nového kouče. (Daily Mirror)

Obránce Evertonu Phil Jagielka tvrdí, že reprezentační trenér Roy Hodgson by měl v přátelských zápasech proti Španělsku a Francii stavět silné sestavy, jinak budou utkání bezpředmětná. (Guardian)

Spolumajitel Arsenalu Ališer Usmanov chce na čtvrteční valné hromadě akcionářů vysvětlit, proč klub poslal tři miliony liber na účet většinového vlastníka Stana Kreonkeho. (Daily Telegraph)

Viceprezident Manchesteru United Ed Woodward potvrdil, že klub bude i nadále utrácet velké částky za posily. (Daily Mail)

Brankář Manchesteru United David De Gea odmítl sdělit, zda má v nové smlouvě s klubem výkupní klauzuli. (Daily Express)

FIFA přezkoumává přestup obránce Eliaquima Mangaly z Porta do Manchesteru City, protože v něm možná hrálo roli vlastnictví třetí strany. (Bloomberg)

Bývalý kouč Manchesteru United Alex Ferguson věří, že Wayne Rooney opět najde svoji střeleckou formu. (Manchester Evening News)

Záložník West Hamu Dimitri Payet se diví, že jej ani přes jeho dobré výkony na startu sezony trenér francouzské reprezentace Didier Deschamps nevyužívá. (London Evening Standard)

…A JEDNA NAKONEC

Deník Daily Mirror požádal tvůrce hry Football Manager o to, aby se pokusili nasimulovat, jak by si v letošní sezoně Premier League vedl vítěz Poháru mistrů evropských zemí z roku 1979 Nottingham Forest. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 13.10.2015