Footballový boulevard – pondělí 12.10.2015

Jürgen Klopp chce do Liverpoolu přivést Roberta Lewandowskiho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 12.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Sam Allardyce bude chtít z West Hamu do Sunderlandu přivést obránce Jamese Tomkinse. (Daily Star)

Nový trenér Liverpoolu Jürgen Klopp si chce z Bayernu Mnichov přivést útočníka Roberta Lewandowskiho. (Independent)

Klopp už informoval vedení Liverpoolu také o svém zájmu o záložníka Rubena Nevese z Porta. (Metro)

Útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller přiznává, že odolat vábení lukrativní nabídky z Manchesteru United není snadné. (Manchester Evening News)

Sázka zdarma až do 1 500 Kč

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý trenér Liverpoolu Brendan Rodgers by se mohl brzy objevit v Premier League, převzít může trápící se Aston Villu. (Sun)

Současný kouč Aston Villy Tim Sherwood má už údajně jen pár zápasů k tomu, aby si práci zachránil, nahradit by jej mohl i David Moyes z Realu Sociedad. (Daily Mail)

Trenér Sam Allardyce i po přijetí místa v Sunderlandu prohlásil, že chce jednou vést anglickou reprezentaci. (Sun)

Southend prý nemá žádné zprávy o tom, že by trenér Phil Brown měl doplnit Allardyce jako asistent v Sunderlandu. (Newcastle Chronicle)

Klopp vnímá vysoké ambice v Liverpoolu, ale od majitelů údajně dostal pro letošní sezonu za cíl pouze vyvinout „klubovou značku“. (Guardian)

Zkušený kouč Harry Redknapp věří, že Klopp vrátí Liverpool mezi anglickou elitu. (Daily Telegraph)

Talentovaný záložník Tottenhamu Dele Alli proti Litvě patrně poprvé nastoupí v základní sestavě anglické reprezentace. (Daily Telegraph)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman míní, že kouč José Mourinho by se v Chelsea neměl bát víc útočnějšího pojetí hry. (Daily Express)

Barcelonský obránce Dani Alves se domnívá, že křídelník Pedro neměl odcházet do Chelsea. (Daily Express)

Útočník Manchesteru City Sergio Agüero vyjádřil své přání zahrát si pod koučem Pepem Guardiolou, o kterém se spekuluje jako o novém trenérovi Citizens. (Daily Mirror)

Bývalý anglický reprezentant David Beckham tvrdí, že jeho nový klub v Miami do šesti týdnů zahájí činnost a měl by fungovat na stejných principech jako Manchester United. (Daily Star)

…A JEDNA NAKONEC

Nový kouč Liverpoolu Jürgen Klopp se přestěhoval do domu svého předchůdce Brendana Rodgerse, kde platí nájem čtyři tisíce liber měsíčně. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 11.10.2015