Footballový boulevard – neděle 11.10.2015

Chelsea zvažuje oslovení kouče Diega Simeoneho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 11.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Nový kouč Liverpoolu Jürgen Klopp už plánuje zimní posily, tou první by se mohl stát polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov. Klopp hráče velmi dobře zná ze společného působení v Dortmundu. (Sunday Mirror)


Ačkoliv pozice trenéra Josého Mourinha v Chelsea není kdovíjak pevná, vedení klubu za ním stojí. A hodlá to stvrdit tím, že mu v lednu přivede obránce Johna Stonese z Evertonu – ať to stojí, co to stojí. (Sunday Express)

Záložník Kevin Nolan se nejspíš znovu shledá v jednom týmu s koučem Samem Allardycem – poté, co dostal výpověď ve West Hamu, by se teď jako volný hráč mohl upsat Sunderlandu. (Sunday Telegraph)

Čtyřiadvacetiletý záložník Victor Wanyama prý odmítne nabídku nové smlouvy od Southamptonu, protože chce v lednu přestoupit do londýnského Tottenhamu. (Sun on Sunday)

Nejisté situace brankáře Davida Ospiny v Arsenalu už si všimlo španělské Getafe, které na něj zřejmě co nevidět podá nabídku. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Tim Sherwood je prý na pokraji vyhazovu z Aston Villy, pokud nezvládne nejbližší duely proti Chelsea a Swansea, zřejmě přijde o práci. (Mail on Sunday)

Vedení Villans si už dokonce za Sherwooda vyhlédlo náhradu, kterou je trenér Brendan Rodgers. Ten dostal teprve před pár dny padáka v Liverpoolu. (Sun on Sunday)

Ačkoliv se v souvislosti s uvolněnou lavičkou Reds mluvilo o jménech jako Carlo Ancelotti nebo David Moyes, podle posledních informací to vypadá, že Liverpool po vyhazovu Rodgerse oslovil jen a pouze Jürgena Kloppa. (Mail on Sunday)

Jmenování charismatického Němce na lavičku Liverpoolu vyvolalo v Anglii velký poprask, ke kterému se přidal i Sir Alex Ferguson. Ten se obává toho, že Klopp bude na Anfieldu velmi úspěšný – a stane se tak vážným konkurentem Manchesteru United. (ESPN)

Podle bývalého křídelníka klubu Johna Barnese však samotné jmenování Kloppa nestačí, Reds prý musí hlavně nakoupit hráčské posily. (Talksport)

O změně trenéra reálně uvažuje také Chelsea, pokud se výsledky pod José Mourinhem brzy nezlepší, portugalský kouč dostane vyhazov. A Blues pak osloví Diega Simeoneho z Atlétika Madrid. (Sunday Mirror)

... A JEDNA NAKONEC


Liverpoolu se po vyhazovu trenéra Rodgerse ozval jeden odvážný fanoušek, který chtěl práci po severoirském kouči převzít. A jeho žádost o práci nezůstala bez odpovědi – fanouškovi odpověděl přímo výkonný ředitel klubu Ian Ayre. Bohužel zamítavě. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 10.10.2015