Footballový boulevard – sobota 10.10.2015

Chelsea v lednu opět zahájí útok na Johna Stonese, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 10.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se v zimě pokusí vyhovět kouči Josému Mourinhovi a přivést mu vytoužené obránce – Johna Stonese z Evertonu a Marquinhose z PSG. (Daily Mirror)


Manchester United prý v lednu prodá argentinského obránce Marcose Roja, aby získal finanční prostředky na koupi třiadvacetiletého beka Bruna Martinse Indiho z Porta. (Manchester Evening News)

Dny brankáře Davida Ospiny v Arsenalu jsou zřejmě sečteny, kouč Arséne Wenger s ním pro nejbližší zápasy vůbec nepočítá a nejspíš ho dokonce v lednu pošle na hostování. (Sun)

Arsenal se během léta snažil získat útočníka Aleksandra Kokorina, ale Dynamo Moskva svého hráče odmítlo pustit. (Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Jürgen Klopp už začal v Liverpoolu pracovat a řekl prý hráčům, že „musí dělat věci jenom jedním způsobem – a to tím, který jim on řekne.“ (Daily Star)


Útočník Diego Costa se omluvil všem fanouškům Chelsea a prohlásil, že za jeho špatným startem do sezóny stojí nadváha. Tu si do Londýna přivezl z letní dovolené. (Daily Telegraph)

Kouč Tim Sherwood žádá vedení Aston Villy, aby dostal větší pravomoci v oblasti přestupové politiky. Nyní totiž o příchodech rozhodují spíše sportovní a personální ředitelé klubu. (Daily Mirror)

... A JEDNA NAKONEC


Obránce Ramino Funes Mori věří, že bude příští víkend připraven naskočit do utkání svého Evertonu proti Manchesteru United. A to přesto, že během týdne musí s reprezentací Argentiny nacestovat skoro 10 000 kilometrů. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 09.10.2015