Footballový boulevard – úterý 06.10.2015

Trenér David Moyes odmítl nabídku ze Sunderlandu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 06.10.2015
LIVERPOOLSKÉ FÁMY

Potenciálnímu novému trenérovi Liverpoolu Jürgenu Kloppovi nevadí, že by u Reds neměl výhradní právo výběru nových posil. (Daily Mirror)

Podle jiného zdroje ovšem Klopp na nabídku Liverpoolu kývne pouze v případě, že bude mít při výběru posil finální slovo. (Daily Mail)

Liverpoolský záložník Emre Can tvrdí, že Klopp je „skvělý trenér“. (Liverpool Echo)

Vyhazov trenéra Brendana Rodgerse teprve v osmém kole Premier League může Reds stát na odstupném víc než deset milionů liber. (Daily Telegraph)

Bývalý útočník Liverpoolu John Aldridge si nemyslí, že by klub byl v krizi, ale změnu trenéra v brzké fázi sezony považuje za risk. (Liverpool Echo)

Bývalý útočník Liverpoolu Michael Owen se domnívá, že Klopp je pro Reds správná volba. (London Evening Standard)

Bývalý fotbalista Liverpoolu Phil Thompson se domnívá, že Rodgers dostal padáka jen kvůli tomu, že Reds už byli s Kloppem předběžně dohodnutí. (Sky Sports)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

OSTATNÍ FÁMY

Trenér José Mourinho zůstane na lavičce Chelsea tak dlouho, dokud bude mít tým šanci aspoň na čtvrté místo v Premier League. (London Evening Standard)

Sunderland nabídne místo trenéra Samu Allardycovi, odcházející Dick Advocaat jej ovšem varuje, že kádr prostě „není dost dobrý“. (Daily Mirror)

Allardyce se sice nejprve od práce v Sunderlandu distancoval, ale stále připadá v úvahu. (Newcastle Chronicle)

Trenér Realu Sociedad David Moyes nabídku Sunderlandu odmítl. (Daily Mail)

Útočník Realu Madrid Karim Benzema, o kterého už dlouho stojí Arsenal, prohlásil, že už má plné zuby předčasného střídání. (Independent)

Francouzský útočník Anthony Martial varoval fanoušky Manchesteru United, ať jej nepovažují za nového Thierry Henryho. (Sun)

Pokud odvolací soud změní verdikt ohledně útočníka Cheda Evanse, který byl odsouzený za znásilnění, hráč se na konci sezony možná vrátí ke kariéře. (Independent)

…A JEDNA NAKONEC

Jeden z fanoušků Liverpoolu, který odmítl napsat cokoliv na Twitter, dokud nedojde k odvolání trenéra Brendana Rodgerse, včera prolomil své mlčení trvající 133 dní. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 05.10.2015