Footballový boulevard – sobota 03.10.2015

Trenér Dick Advocaat chce odejít ze Sunderlandu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 03.10.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Monako údajně obdrželo na útočníka Anthonyho Martiala ještě vyšší nabídku než 36 milionů liber od Manchesteru United. (Manchester Evening News)

Chelsea nabídne 29 milionů liber za osmnáctiletého záložníka Rubena Nevese z Porta. (London Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Sunderlandu Dick Advocaat zvažuje odstoupení z funkce, protože se mu nelíbí limitovaný rozpočet na nové posily. (Guardian)

Advocaat už se údajně rozloučil s realizačním týmem a na jeho místo by mohl nastoupit Nigel Pearson, který naposledy vedl Leicester City. (Daily Mail)

Mezi kandidáty na nového trenéra Sunderlandu je také Sean Dyche z Burnley. (Daily Mirror)

Křídelník Raheem Sterling popírá, že by někdy trenérovi anglické reprezentace Royi Hodgsonovi řekl, že nemůže hrát kvůli únavě. (Guardian)

Záložník Evertonu Gareth Barry, který odehrál v Premier League již 569 duelů, chce překonat rekord Ryana Giggse, jenž jich zvládl 632. Také se netají tím, že po každém zápase si dá sklenici piva či vína. (Daily Mail)

Trenér West Bromwiche Tony Pulis se domnívá, že anglickou reprezentaci by měl v budoucnu převzít Alan Pardew z Crystal Palace. (Times)

Obránce Chris Smalling tvrdí, že za jeho zlepšenou formou stojí tréninkové metody kouče Louise van Gaala. (Daily Express)

…A PÁR NAKONEC

Kapitán Watfordu Troy Deeney tvrdí, že i přes milionový plat nakupuje v supermarketu zboží v akci. (Daily Star)

Ruský kosmonaut a fanoušek Manchesteru United Alexej Jakovlev poslal vlajku Red Devils na mezinárodní kosmickou stanici, aby „načerpala vesmírnou energii“. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pátek 02.10.2015