Footballový boulevard – úterý 29.09.2015

Fanoušci se bouří proti vysokým cenám vstupenek na Premier League, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 29.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Everton a Tottenham zvažují příchod italského obránce Andrey Ranocchia z Interu Milán. (talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Arsenalu Arsene Wenger se prý nepokoušel přivést útočníka Anthonyho Martiala, protože si byl jistý, že Monako jej neprodá. (Daily Star)

Trenér Chelsea José Mourinho pohrozil oporám Blues, že je nechá na lavičce, pokud se urychleně nezlepší. (Daily Express)

Bývalý záložník Liverpoolu Jamie Redknapp popřel spekulace, podle kterých je trenér Brendan Rodgers obětí konspirační teorie na jeho vyhazov. (Liverpool Echo)

Rodgers také prohlásil, že zranění útočníka Daniela Sturridge stálo Liverpool v minulé sezoně umístění v elitní čtyřce Premier League a nějakou z trofejí. (Daily Telegraph)

Bývalý obránce Manchesteru United Gary Neville se domnívá, že nepovedený start Chelsea do sezony ukazuje hlubší problémy. (Sky Sports)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini věří, že jeho tým brzy vyhraje Ligu mistrů. (Independent)

Záložníkovi Alexi Oxlade-Chamberlainovi z Arsenalu řekli jeho děda i trenér Arsene Wenger, aby byl víc arogantní. (Sun)

Obránce Eliaquim Mangala cítí, že je se spoluhráči z Manchesteru City pod velkým tlakem, aby se zlepšili. (Sun)

Cena vstupenky na zápas Premier League je v průměru dvojnásobná než v německé lize a fanoušci chystají řadu protestů. (Daily Mirror)

Obránce Chris Smalling se domnívá, že Manchester United v této sezoně může uspět ve všech soutěžích. (Manchester Evening News)

…A PÁR NAKONEC

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney prozradil řadu věcí z rodinného života, například i svoji zálibu v psaní milostných básní své ženě Coleen. (Daily Mirror)

Bývalý záložník David Beckham a jeho žena Victoria mají zřejmě větší jmění než anglická královna. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 28.09.2015