Footballový boulevard – pátek 25.09.2015

Pepe Guardiola by mohl být příští trenér anglické reprezentace, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 25.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City podepíše smlouvu s bývalým záložníkem Brisbane Roar Lukem Brattanem, ale obratem ho pošle na hostování. (Brisbane Courier Mail)

Útočník Liverpoolu Divock Origi patrně v lednu odejde na hostování, ve hře jsou Norwich, Stuttgart a Bordeaux. (Daily Star)

Brazilský forvard Alexandre Pato prozradil, že Manchester United se jej snažil v létě získat. (Daily Express)

Bayern Mnichov vzkázal Manchesteru United, že útočník Thomas Müller není na prodej za žádnou cenu. (Bild)

OSTATNÍ FÁMY

Fotbalová asociace údajně chce jako příštího trenéra anglické reprezentace Pepa Guardiolu z Bayernu Mnichov a je ochotná mu vyplácet 10 milionů liber ročně. (Sun)

Předseda Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rummenigge však věří, že Guardiola, o kterého stojí také Manchester City a Manchester United, podepíše novou smlouvu. (Bild)

Newcastle prý poskytne trenérovi Stevu McClarenovi prostředky na další posily, ale může jej také odvolat a nahradit Davidem Moyesem. (Daily Telegraph)

Trenér Jürgen Klopp je údajně opět připravený pracovat, nejčastěji se hovoří o jeho příchodu do Liverpoolu. (Daily Mail)

Bývalý záložník Liverpoolu Danny Murphy míní, že trenéra Reds Brendana Rodgerse zabíjí přestupová politika klubu. (talksport)

Kouč Bournemouthu Eddie Howe se Rodgerse zastává a tvrdí, že je pod neoprávněným tlakem. (Sun)

Trenér Louis van Gaal je údajně v Manchesteru United stále na zkoušce a musí si zasloužit novou smlouvu. (Daily Star)

Útočník Loic Rémy tvrdí, že se vynasnaží, aby ve třech duelech co nejlépe zastoupil potrestaného Diega Costu. (Daily Mail)

Legendární Brazilec Pelé prohlásil, že Diego Costa svým agresivním chováním nedává dobrý příklad dětem. (Daily Telegraph)

Útočník Emmanuel Adebayor do ledna zřejmě nenajde nový klub, Watford jej ani nenechal trénovat se svým týmem. (Daily Mirror)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal použil Marouana Fellainiho v útoku, ale Belgičan tvrdí, že nadále hraje nejlépe v záloze. (Bleacher Report)

Sunderland připravuje novou smlouvu pro útočníka Duncana Watmora. (Sunderland Echo)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér West Hamu Slaven Bilič se domnívá, že rozhodčí pískají ve prospěch větších klubů, protože se v televizním souhrnu Match of the Day objevují hned na začátku. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 24.09.2015