Footballový boulevard – středa 23.09.2015

Obránce Vincent Kompany mohl hrát i za Manchester United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 23.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Bývalý trenér Manchesteru United Alex Ferguson chtěl v roce 2004 přivést do týmu také obránce Vincenta Kompanyho. (Daily Mirror)

Chelsea se v lednu pokusí přivést útočníka Alexandra Lacazetta z Lyonu, zájem ale mají i Liverpool a Arsenal. (Daily Express)

Chelsea zvažuje příchod kamerunského obránce Nicolase Nkouloua z Marseille. (talksport)

Queens Park Rangers plánuje přivést v lednu záložníka Ravela Morrisona z Lazia Řím. (London Evening Standard)

Bývalý brankář Arsenalu David Seaman prozradil, že byl v roce 1990 velmi blízko přestupu do Manchesteru United. (Daily Star)

Trenér West Bromwiche Tony Pulis prý potřebuje víc času na to, aby se rozhodl, zda podepíše smlouvu s útočníkem Ricardem Vaz Te. (Birmingham Mail)

Trenér Boltonu Neil Lennon lituje prodeje křídelníka Lee Chung-yonga do Crystal Palace. (Croydon Advertiser)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Ipswiche Mick McCarthy se těší na další souboj s koučem Louisem van Gaalem. Porazil jej už na mistrovství světa 2002, nyní chce se svým týmem přejít přes Manchester United v ligovém poháru. (Ipswich Star)

Legenda Liverpoolu Kenny Dalglish dává do dražby svoji medaili z Poháru mistrů evropských zemí z roku 1984, aby získal prostředky pro charitu. (Liverpool Echo)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger oznámil, že Olivier Giroud už není v útoku jednička a musí svoji roli sdílet s Theem Walcottem. (Daily Mirror)

Obránce John Terry odmítá rezignovat na pokračování kariéry v Chelsea a chce si vysloužit novou smlouvu. (Daily Mail)

Podle bývalého středopolaře Franka Lamparda může Terry hrát za Chelsea ještě několik let. (ESPN)

Podle kouče Arsena Wengera si záložník Alex Oxlade-Chamberlain musí na hřišti víc věřit. (Sun)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal tvrdí, že obránce Marcos Rojo před ním ukrýval zranění kolena. (Daily Express)

Bývalí záložníci Liverpoolu Xabi Alonso a Javier Mascherano jsou ve Španělsku vyšetřování kvůli podezření z daňových úniků. (Daily Telegraph)

Trenér Newcastlu Steve McClaren se domnívá, že hráče Magpies stále ovlivňuje boj o záchranu z minulé sezony. (Newcastle Chronicle)

Trenér Sunderlandu Dick Advocaat tvrdí, že obránce Sebastian Coates musí být tvrdší, ale že je na to příliš plachý. (Sunderland Echo)

Křídelník Angel Di María prý po odchodu z Manchesteru United chodí na tréninky Paris Saint-Germain s úsměvem každý den. (Independent)

Obránce Watfordu Sebastian Prödl varuje fanoušky, aby po dobrém startu do sezony Hornets nepodceňovali. (Watford Observer)

Majitel Leedsu Massimo Cellino se cítí uražen tím, že obránce Sam Byram odmítl podepsat novou smlouvu. (Sky Sports)

Trenér Norwiche Alex Neil se snaží vštípit svým hráčům, že i proti silným soupeřům mohou pomýšlet na vítězství. (Norwich Evening News)

Brankář Leicesteru City Kasper Schmeichel ocenil přínos bývalého kouče Nigela Pearsona, který mužstvu vtiskl týmového ducha. (Leicester Mercury)

Sázka zdarma až do 1 500 Kč. Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

…A PÁR NAKONEC

Bývalý útočník Manchesteru United Eric Cantona prý na dva roky ubytuje někoho z uprchlíků. (Metro)

Fanoušci Liverpoolu se na Twitteru domlouvají, že na zápas s Aston Villou přijdou v co největším počtu v přestrojení za německého trenéra Jürgena Kloppa, kterého chtějí u týmu. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 22.09.2015