Footballový boulevard – pondělí 21.09.2015

Arsenal už nechce ve svých zápasech rozhodčího Mika Deana, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 21.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Obránce Newcastlu Mike Wiliamson odmítl šanci odejít na hostování do druholigového Prestonu. (Newcastle Evening Chronicle)

OSTATNÍ FÁMY

Kapitán Chelsea John Terry se nevešel do sestavy v zápase s Arsenalem, mohl by nastoupit v poháru proti Walsallu. (Daily Mirror)

Obránce Marcos Rojo si promluvil s trenérem Louisem van Gaalem a zřejmě zachránil svoji kariéru v Manchesteru United. (Daily Star)

Bývalý záložník West Hamu a Stoke City Matthew Etherington prozradil, že na hazardních hrách ztratil 1,5 milionu liber. (Times)

Saido Berahino nevidí ve svém gólu proti Aston Ville šťastnou teč, ale geniální dotek ve stylu Zinedina Zidana. (Daily Express)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal po gólu, který padl po 44 přihrávkách, tvrdí, že jeho styl hry funguje. (Guardian)

Obránce Evertonu Tyias Browning se domnívá, že když uhlídal nebezpečného Jeffersona Montera ze Swansea, vysloužil si pokračování v základní sestavě Toffees. (Liverpool Echo)

Útočník Jeremain Lens neviní za prohru v Bournemouthu rozhodčí, přestože Sunderland připravili o regulérní gól. (Sunderland Echo)

Trenér Newcastlu Steve McClaren přiznává, že jeho tým momentálně postrádá vlastní identitu. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Po výkonu rozhodčího Mika Deana v zápase s Chelsea vznikla v táboře Arsenalu petice, podle které by Dean neměl pískat další zápasy Gunners. (Daily Mirror)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 20.09.2015