Footballový boulevard – neděle 20.09.2015

PSG má zájem o kouče Josého Mourinha, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 20.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se v lednu pokusí získat záložníka Victora Wanyamu ze Southamptonu, za kterého je připravena zaplatit až 20 milionů liber. O hráče má však delší dobu zájem také Tottenham. (Star on Sunday)


Podle kouče Ronalda Koemana jeho Southampton nikdy nejednal s Manchesterem United o možném přestupu Sadia Maného. Naopak – třiadvacetiletý fotbalista je u Saints spokojený a dokonce se spekuluje o tom, že podepíše novou smlouvu. (Sunday Mirror)

Chelsea a Arsenal shodně jeví zájem o Moussu Konatého, dvaadvacetiletého senegalského útočníka, jenž momentálně hájí barvy švýcarského Sionu. (People)

Gunners však mají políčeno na více útočníků – další v řadě jejich potenciálních posil je belgický reprezentant Michy Batshuayi z Marseille. (Star on Sunday)

Manchester United řeší, jak nahradí dlouhodobě zraněného Luka Shawa. Podle některých zdrojů se prý v zimě pokusí získat Aarona Cresswella z West Hamu. (Sun)

Trenér Louis van Gaal prohlásil, že do Manchesteru United schválně nakupuje mladé hráče, aby svému nástupci předal perspektivní tým. (Sunday Telegraph)

OSTATNÍ FÁMY

Vedení PSG se nechalo slyšet, že pokud by José Mourinho přišel v Chelsea o práci, okamžitě se jej pokusí dosadit na svou lavičku. (Sunday Express)


Na budoucnost myslí také v Manchesteru United – v případě konce trenéra Louise van Gaala rudí ďáblové okamžitě osloví Pepa Guardiolu z Bayernu Mnichov. (Sunday Mirror)

Bývalý kouč Boltonu nebo West Hamu, bouřlivák Sam Allardyce, prý neví, zda se ještě někdy ke své práci vrátí. (Star on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC


Francouzská televizní stanice Canal+ zvolila mužem zápasu mezi Chelsea a Arsenalem sudího Mika Deana. Ironicky – podle stanice totiž Dean udělal několik chyb a poškodil tím hostující Arsenal. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 19.09.2015