Footballový boulevard – čtvrtek 17.09.2015

Trenérovi Jürgenu Kloppovi se do Anglie nechce, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 17.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce koupit z Leedsu United jedenadvacetiletého obránce Charlieho Taylora. (Daily Star)

Osmnáctiletý Reuben Neves z Porta by v lednu mohl odejít do londýnské Chelsea. (HITC)

Ačkoliv se neustále spekuluje o odchodu brankáře Huga Llorise z Tottenhamu, Francouz je údajně v klubu spokojený. (talksport)

Křídelník Cristiano Ronaldo údajně není příliš spokojený v Realu Madrid a po sezoně o něj zabojují v Manchesteru United, PSG i MLS. (Le10Sport)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester United doufá, že o zraněného Luka Shawa přijde maximálně na šest měsíců. (Daily Mirror)

Manchesteru United vadilo, že obránce PSV Eindhoven Hector Moreno, který Shawovi zlomil nohu, byl v zápase vyhlášen nejlepším hráčem. (Independent)

Útočník Manchesteru City Sergio Agüero by mohl po zranění nastoupit v základní sestavě už v sobotu proti West Hamu. (Manchester Evening News)

Trenér Jürgen Klopp odmítne všechny nabídky z Premier League, protože chce v Bayernu Mnichov nahradit Pepa Guardiolu. (Daily Mail)

Bývalý výkonný ředitel Manchesteru United David Gill tvrdí, že Citizens nikdy na asijském trhu nebudou tak úspěšní jako Red Devils. (Manchester Evening News)

Kapitán Liverpoolu Jordan Henderson v USA nepodstoupil operaci zraněné paty, ale dostal několik injekcí proti bolesti. (Liverpool Echo)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Juventusu Turín Paul Pogba si na Facebooku dělal legraci z majitelů Manchesteru City, když klub přejmenoval na Katar City. (Facebook)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 16.09.2015