Footballový boulevard – pondělí 14.09.2015

Newcastle stále zvažuje nákup útočníka Charlieho Austina, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 14.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Newcastle nabídne v lednu QPR šest milionů liber za útočníka Charlieho Austina. (Daily Telegraph)

Arsenal plánuje nabídnout čtrnáct milionů liber za osmnáctiletého záložníka Youriho Tielemanse z Anderlechtu Brusel. (Calciomercato)

Trenér Newcastlu United Steve McClaren zablokoval odchody obránce Mika Williamsona a záložníka Yoana Gouffrana na hostování. (Shields Gazette)

Útočník West Hamu Michail Antonio prozradil, že jeho maminka mu ve čtrnácti letech zatrhla přestup do Tottenhamu. (Daily Mirror)

Sázka zdarma až do 1 500 Kč

OSTATNÍ FÁMY

Manchesteru City budou v úvodním zápase Ligy mistrů s Juventusem Turín scházet Sergio Agüero, David Silva i Raheem Sterling. (Sun)

Trenér Chelsea José Mourinho si po zápase s Evertonem stěžoval, že domácí kouč Roberto Martínez si odbyl tiskovou konferenci s novináři ještě před ním. (Daily Star)

Hráči Chelsea i jejich partnerky projevují zklamání nad chováním vedení klubu k lékařce Evě Carneiro, která od srpnové kritiky od Mourinha ještě nenastoupila do práce. (Daily Mail)

Trenér Aston Villy Tim Sherwood se domnívá, že útočník Emmanuel Adebayor z Tottenhamu by za Villans hrál klidně zadarmo. (London Evening Standard)

Záložník Ander Herrera prý proti Liverpoolu proměnil svoji první penaltu v kariéře v soutěžním zápase. (MUTV)

Útočník Anthony Martial by mohl být v základní sestavě Manchesteru United pro zápas Ligy mistrů s PSV Eindhoven. (Daily Mirror)

Bývalý kapitán Liverpoolu Steven Gerrard tvrdí, že někdejší kouč Reds Rafael Benítez se zachoval jako blázen, když prodal Xabiho Alonsa, za nejhorší posilu klubu považuje útočníka El-Hadjiho Dioufa a také zmínil, že mezi Luisem Suárezem a Danielem Sturridgem panovala rivalita. (Daily Mail)

…A PÁR NAKONEC

Třetí letošní sada dresů Cardiffu je k dispozici za 699 liber, ovšem pouze pro fanoušky, kteří sponzorují některého z hráčů. (Wales Online)

Jeden z fanoušků na zápase Sunderlandu s Tottenhamem se v neděli objevil v prvním poločase v dresu Sunderlandu a po půli se převlékl do dresu Arsenalu. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 13.09.2015