Footballový boulevard – sobota 12.09.2015

Crystal Palace nechce hrát pohárovou Evropu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 12.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Steven Gerrard prohlásil, že před svým odchodem do Ameriky měl nabídky také z Tottenhamu, PSG nebo Realu Sociedad. (Daily Mail)


Trenér José Mourinho prý obránce Papyho Djilobodjiho v poslední den přestupů kupovat nechtěl – o tomto kroku rozhodlo vedení Chelsea. (Independent)

Zrušit svou smlouvu se Southamptonem se snaží záložník Gaston Ramírez, kterému bylo řečeno, že na St. Mary´s nemá budoucnost. (Daily Mirror)

Podle trenéra Chrise Ramseyho může Charlie Austin v lednu odejít z QPR, pokud za něj některý z klubů nabídne požadovaných 15 milionů liber. (Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Alan Pardew nechce s Crystal Palace do Evropské ligy, protože jeho kádr nezvládne hrát zápasy ve čtvrtek a pak hned o víkendu. (ESPN FC)


Podle trenéra Manuela Pellegriniho byl 54milionový nákup Kevina De Bruyneho správnou volbou – a belgický fotbalista okamžitě hru Manchesteru City pozvedne. (Manchester Evening News)

Gabriel Agbonlahor je služebně nejstarším hráčem Aston Villy – a podle kouče Tima Sherwooda na Villa Parku taky zakončí svou kariéru. (Birmingham Mail)

Obránce Scott Dann z Crystal Palace má velké ambice a doufá, že na EURU 2016 bude hájit barvy anglické reprezentace. (Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC

Legendární brankář Peter Schmeichel je moc rád, že jeho syn Kasper pokračuje v otcových stopách a také chytá v Premier League. Jedním dechem ale dodal, že Kaspera k ničemu nenutil. (Mirror)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 11.09.2015