Footballový boulevard – čtvrtek 10.09.2015

Hráčům Manchesteru United se nelíbí tréninky kouče Louise van Gaala, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 10.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City a Arsenal se v lednu poperou o záložníka Isca z Realu Madrid. (Daily Express)

Liverpool v lednu nepřivede na hostování záložníka Stevena Gerrarda z LA Galaxy. (Daily Telegraph)

Trenér Evertonu Roberto Martínez vyloučil podpis smlouvy s některým z volných hráčů. (Liverpool Echo)

Brazilský záložník Lucas Leiva očekává, že Liverpool se jej v lednovém přestupovém okně zbaví.

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Barcelony Lionel Messi nazval anglického forvarda Wayna Rooneyho jedním z nejlepších hráčů současné generace. (Daily Mirror)

I když Rooney nastřílel v anglické reprezentaci už 50 gólů, prý se o své místo nadále bojí, protože do týmu se derou mladíci typu Harryho Kanea z Tottenhamu. (Guardian)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal tvrdí, že na lavičce jej po jeho odchodu nahradí současný asistent Ryan Giggs. (Times)

Záložník Aston Villy Jack Grealish se rozhodne místo Irska pro reprezentaci Anglie, za kterou hrál už na úrovni do 21 let. (Independent)

Pokud obránce John Stones podepíše novou smlouvu v Evertonu, chce v ní mít i výkupní klauzuli ve výši 38 milionů liber. (Daily Mail)

Starší hráči Manchesteru United údajně nejsou spokojení s tréninkovými metodami kouče Van Gaala. (Times)

Van Gaal se až na předzápasovém tréninku rozhodne, zda proti Liverpoolu postaví do branky Davida De Geu. (Daily Mail)

Fotbalová asociace dovolí Chelsea a Tottenhamu dočasný azyl ve Wembely, zatímco se budou opravovat domovské stánky obou klubů. (London Evening Standard)

Bývalý záložník Owen Hargreaves se domnívá, že Kevin De Bruyne na pozici křídelního hráče nevynikne, zároveň prý ale není tak dobrý, aby vystrnadil z role ofenzivního záložníka Davida Silvu. (Daily Mail)

Nový výkonný ředitel Fotbalové asociace Martin Glenn si nemyslí, že za neúspěchy Anglie na mezinárodní scéně stojí klesající počet domácích hráčů v Premier League. (Independent)

West Bromwich obvinil Tottenham, že se útočníka Saida Berahina snažil získat za „drobné“. (Sun)

Záložník Chelsea Eden Hazard vysvětluje špatný vstup do sezony tím, že všichni soupeři se snaží Blues „zabít“. (Daily Star)

Bývalý trenér Liverpoolu Graeme Souness věří, že útočník Christian Benteke se na Anfieldu může stát hvězdou. (Daily Star)

Vedení West Bromwiche tvrdí, že klub má momentálně nejvyšší výdaje na přestupy a platy ve své historii. (Birmingham Mail)

Trenér Sunderlandu Dick Advocaat míní, že útočník Jermain Defoe nemůže hrát na hrotu sám, přestože dal letos už pět branek. (Daily Star)

Osmdesát účastníků Ligy mistrů a Evropské ligy se dohodlo, že jedno euro z každé prodané vstupenky na první domácí zápas věnuje na pomoc uprchlíkům. (Guardian)

…A PÁR NAKONEC

Neporažený tým Arsenalu ze sezony 2003/04 byl prý jen kousek od toho, aby hráčům nedošly výplaty, protože klub měl v té době problém s hotovostí kvůli přesunu z Highbury na Emirates Stadium. (Daily Mirror)

Obránce Manchesteru United Chris Smalling po 50. gólu Wayna Rooneyho v reprezentaci požádal svého spoluhráče o autogram. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 09.09.2015