Footballový boulevard – středa 09.09.2015

Lékařka Eva Carneiro požene londýnskou Chelsea k soudu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 09.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Paul Pogba prozradil, že v létě odmítl opustit Juventus Turín, protože prý neměl žádný důvod. Zájem o něj jevila Chelsea. (Daily Mirror)

Juventus Turín je ochoten zbavit se útočníka Simona Zazy, zájem o něj projevuje Arsenal. (Fichajes)

Útočník Modou Barrow byl povolán zpět z hostování v Blackburnu a možná hned nastoupí v základní sestavě Swansea. (South Wales Evening Post)

Křídelník Newcastlu Alex Gilliead by mohl odejít na hostování do třetiligového Coventry City. (Newcastle Chronicle)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal si ve středu promluví s brankářem Davidem De Geou a opět z něj udělá jedničku týmu. (Daily Mirror)

Záložník Aston Villy Jack Grealish nespěchá s rozhodnutím, zda bude reprezentovat Anglii nebo Irsko. (Times)

Arsenal věří, že momentálně zraněný útočník Danny Welbeck se letos ještě vrátí do hry, přestože trenér anglické reprezentace Roy Hodgson hovořil o hráčově půlroční absenci. (Sun)

Pokud se nestihne uzdravit Bacary Sagna, objeví se proti Crystal Palace v dresu Manchesteru City poprvé obránce Nicolas Otamendi. (Manchester Evening News)

Útočník Newcastlu Siem De Jong prohlásil, že chce v klubu zůstat až do roku 2020 a pak odejít do americké MLS. (Newcastle Chronicle)

Obránce Tottenhamu a anglické reprezentace do 21 let Eric Dier prý za národní tým nastoupí kdykoliv a kdekoliv. (Sun)

Záložník Aston Villy Idrissa Gueye přijel ze srazu senegalské reprezentace zraněný a čeká jej vyšetření kolena. (Daily Express)

…A JEDNA NAKONEC

Lékařka Chelsea Eva Carneiro plánuje londýnský celek zažalovat kvůli tomu, že nemůže při zápasech na lavičku. (Independent)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 08.09.2015