Footballový boulevard – pondělí 07.09.2015

Útočník Saido Berahino se vrátí do kádru West Bromwiche, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 07.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Paris Saint-Germain učinil v poslední den přestupového období Realu Madrid nabídku ve výši 110 milionů liber za Cristiana Ronalda, ale španělský celek ji odmítl. (Daily Express)

Útočník Saido Berahino, kterému nevyšel přestup do Tottenhamu, si rozmyslí stávkování a vrátí se tento týden do tréninku. (Daily Mirror)

Trenér West Bromwiche Tony Pulis předpokládá, že Berahino se vrátí zpět do týmu. Hráče i jeho matku vezme v pondělí na večeři. (Daily Mail)

Útočník Karim Benzema opět prohlásil, že je v Realu Madrid spokojený a odmítl spekulace hovořící o jeho možném odchodu. (London Evening Standard)

Manchester United má nadále zájem o útočníka Marca Reuse z Dortmundu, opačným směrem by mohl putovat křídelník Adnan Januzaj. (Daily Star)

Newcastle United mohl v poslední den přestupového období podepsat útočníka Charlieho Austina z QPR, ale příležitost nevyužil. (Newcastle Evening Chronicle)

Swansea se snaží ukončit kontrakt s útočníkem Michuem, který za klub nehrál od roku 2014. (Sun)

Sázka zdarma až do 1 500 Kč

OSTATNÍ FÁMY

Otec útočníka Kevina De Bruyna tvrdí, že jeho syn si v dresu Manchesteru City vychutná góly proti Chelsea víc než jiné. Právě ze Stamford Bridge belgický reprezentant neodešel zcela v dobrém. (Daily Star)

Záložník Nick Powell z Manchesteru United se po únorové operaci kolena vrátí zpět do tréninku. (Manchester Evening News)

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson prohlásil, že ve zbytku kvalifikace bude se sestavou hodně improvizovat, protože Albion už má jistý postup na Euro 2016. (Daily Mail)

Hodgson se obává, že momentálně zranění útočníci Daniel Sturridge a Danny Welbeck možná nebudou moct hrát na mistrovství Evropy. (Daily Mirror)

Útočník Manchesteru United Anthony Martial prý září na tréninku francouzské reprezentace a možná bude v základní sestavě v přátelském zápase se Srbskem. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Někteří hráči Premier League údajně cestují tisíce mil a platí tisíce liber šamanům, aby z nich udělali lepší hráče. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 06.09.2015