Footballový boulevard – neděle 06.09.2015

Manchester United hodlá z Realu vykoupit Balea i Ronalda, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 06.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

West Bromwich je připraven nabídnout svému útočníkovi Saidu Berahinovi novou smlouvu s výkupní klauzulí ve výši 25 milionů liber. Sám hráč přitom na začátku týdne prohlásil, že už za Albion pod vedením předsedy Jeremyho Peaceho nikdy nechce hrát. (Sunday People)


O mladičkého útočníka Anthonyho Martiala se na konci přestupového období nesnažil jen Manchester United, ale také Chelsea. Za hráče prý nabízela bezmála 37 milionů liber, ale rudí ďáblové ji nakonec svou nabídkou přebili. (Sunday Times)

United se prý o Martiala snažili už dlouhou dobu, poprvé si ho vyhlédli už v jeho 11 letech. (Sun on Sunday)

Součástí přestupu Martiala z Monaka do Manchesteru United měl být i odchod Marcose Roja do Francie, ale argentinský bek odmítl a chtěl zůstat na Old Trafford. (Daily Star Sunday)

Vedení Manchesteru United vzkázalo Davidu De Geovi, že ho neprodá ani v zimě a brankář tak musí v týmu zůstat až do příštího léta. (Sunday Mirror)

United se v létě pokusí s Realem Madrid o velký obchod, chtěli by totiž přivést dvě jeho nejdražší hvězdy – Garetha Balea a Cristiana Ronalda. (Sunday Mirror)

Barcelona si vyhlédla novou posilu v Manchesteru City – v lednu se z týmu Manuela Pellegriniho pokusí přivábit křídelníka Jesúse Navase. (Mail on Sunday)

Francouzské PSG se nevzdává snahy o koupi obránce Seamuse Colemana z Evertonu a v lednu prý přijde s další nabídkou. (Sunday Express)

Bývalý asistent trenéra Manchesteru United, Carlos Queiroz, veřejně zkritizoval kouče Louise van Gaala za jeho nákupy. Příchody Radamela Falcaa nebo Ángela Di Maríy prý byly typickými příklady „panického nakupování na poslední chvíli.“ (Observer)

... A JEDNA NAKONEC


Láska k fotbalovému klubu může zajít skutečně daleko. Své o tom ví Ynwa, dcera jednoho norského páru, která dostala své jméno na základě zkratky pokřiku „You´ll Never Walk Alone“. Její rodiče jsou totiž věrnými fanoušky Liverpoolu. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 05.09.2015