Footballový boulevard – sobota 05.09.2015

Chelsea už byla s Juventusem domluvená na přestupu Paula Pogby, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 05.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se během léta domluvila s Juventusem na přestupu záložníka Paula Pogby, ale vše nakonec zablokoval sám hráč, který do západního Londýna nechtěl. Dojednaná cena prý byla 62 milionů liber. (Gazzetta Dello Sport)


To Bayern Mnichov už tak shovívavý nebyl a „senzační“ nabídku Manchesteru United na útočníka Thomas Müllera bez váhání zamítl. (Sun)

Everton se v poslední den přestupového období snažil v rámci hostování uzmout Denise Čeryševa z Realu Madrid, ale neuspěl. (Daily Star)

Arsenal jeví zájem o jednadvacetiletého obránce Danieleho Ruganiho z Juventusu, ale sám hráč chce prý zůstat v Itálii. (Talksport)

Stoke City zřejmě poruší svůj status jediného týmu Premier League, který nemá žádného hráče na hostování, a pošle někam na zkušenou obránce Dionatana Teixeiru. (Stoke Sentinel)

OSTATNÍ FÁMY


Útočník Wayne Rooney už se naučil akceptovat kritiku na svou osobu a dobře ví, že ta neutichne ani v případě, že v zápase proti San Marinu překoná gólový rekord Sira Bobbyho Charltona. (Telegraph)

Reprezentační trenér Roy Hodgson si vysloužil kritiku za zesměšňování San Marina – prohlásil totiž, že na zápas s fotbalovým trpaslíkem by klidně mohl nominovat pár hráčů kriketu. (Daily Star)

Belgický brankář Thibaut Courtois z Chelsea si pochvaluje návrat krajana Kevina De Bruyneho zpět do Premier League, ačkoliv se jeho kamarád upsal konkurenčnímu Manchesteru City. (Daily Express)

Brankář Victor Valdés figuruje na soupisce Manchesteru United pro letošní ligovou sezónu, ale prý dostal jasně najevo, že si stejně nezachytá. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC


Bývalý obránce Middlesbrough nebo Sunderlandu, Julius Arca, sice v roce 2013 ukončil kariéru, ale teď se k fotbalu vrací. Bude kopat za tým South Shields, tedy desátou anglickou ligu. (Shields Gazette)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 04.09.2015