Footballový boulevard – čtvrtek 03.09.2015

Manchester United nabídne Davidu De Geovi novou smlouvu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 03.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se ještě pokusí přesvědčit brankáře Davida De Geu, aby s klubem spojil svoji budoucnost, a nabídne mu novou smlouvu. (Daily Mirror)

Roztržka mezi Manchesterem United a Realem Madrid znamená, že Red Devils se už určitě nepodaří přivést záložníka Garetha Balea. (Daily Star)

Záložník Victor Wanyama odmítne novou pětiletou smlouvu v Southamptonu. (Daily Mail)

Předseda Crystal Palace Steve Parish tvrdí, že se s Readingem dohodl na příchodu obránce Michaela Hectora ještě před Chelsea. (Daily Express)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal se prý v budoucnu už zaměří při výběru posil jen na kvalitu. (Guardian)

Jelikož se Chelsea nepodařilo přivést z Juventusu Turín Paula Pogbu, nepustila Johna Obiho Mikela do Besiktase Istanbul. (Metro)

Evertonu se v poslední den přestupového období nepovedlo přivést záložníka Andrije Jarmolenka z Dynama Kyjev, o kterého se v lednu pokusí Barcelona. (talksport)

Ředitel Newcastlu Lee Charnely informoval fanoušky, že klub bude i nadále vynakládat větší částky za nové posily. (Newcastle Chronicle)

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý kapitán anglické reprezentace David Beckham se domnívá, že Ryan Giggs se stane nástupcem Louise van Gaala v pozici hlavního kouče Manchesteru United. (Manchester Evening News)

Bývalý obránce Chelsea Ashley Cole se nevešel na soupisku AS Řím pro ligu ani Ligu mistrů. (Sun)

Sdružení fanoušků Arsenalu podá na klub oficiální stížnost ohledně malé aktivity na přestupovém trhu. (Daily Star)

Bývalý záložník Liverpoolu Luis García žádá fanoušky Reds, aby měli trpělivost s novou posilou Robertem Firminem. (Liverpool Echo)

Bývalý trenér Tottenhamu Harry Redknapp se domnívá, že Liverpool má nejhorší kádr za poslední dobu a může být rád, že má nějaké body na kontě. (Liverpool Echo)

Bývalý anglický reprezentant Jamie Redknapp kritizuje útočníka Saida Berahina za jeho chování vůči West Bromwichi. (Sky Sports)

Berahino prý nemá v úmyslu se předsedovi Jeremymu Peacovi za své chování omlouvat. (Daily Telegraph)

Útočník Mario Balotelli se prý po odchodu z Liverpoolu změnil a na tréninky AC Milán chodí s předstihem. (Daily Mail)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

…A PÁR NAKONEC

Útočník Norwiche Gary Hooper popírá fámy o tom, že jeho hostování v Sheffieldu Wednesday ztroskotalo na tom, že po klubu chtěl osobní VIP box. (Guardian)

Fanoušci Arsenalu prý plánovali ve středu protestovat před stadionem Emirates kvůli malé aktivitě na přestupovém trhu, ale nikdo nepřišel.

Záložník Aaron Lennon je na nové fotografii v dresu Evertonu s širokým úsměvem, v kontrastu s tím, jak znuděně se tvářil na snímku při svém jarním hostování u Toffees. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 02.09.2015