Uzávěrka letních přestupů 2015

[b]AKTUALIZUJEME.[/b] Průběžně aktualizovaný přehled přestupového hemžení v anglických mužstvech v poslední den letního přestupového období 2015. Hráči mohou měnit dresy do 19:00.

Uzávěrka letních přestupů 2015
19:30 Přestupové okno se zavřelo a vypadá to, že k žádným dalším přesunům se neschyluje. Pokud k nějakému přece jenom dojde, budeme vás informovat formou klasického článku. Děkujeme za přízeň!

19:08 Záložník Bradley Johnson po čtyřech letech opouští Norwich, jeho novým zaměstnavatelem se stalo druholigové Derby.

18:54 Obránce Michael Hector už patří Chelsea, ale zbytek letošní sezóny zůstane na hostování v Readingu. Stává se tak v pořadí 32. hráčem Blues, který hostuje.

18:39 Watford nekončí s posilováním - na hostování získal útočníka Victora Ibarbu z AS Řím, z Crystal Palace pak natrvalo přichází záložník Adlene Guedioura.

18:25 Obránce DeAndre Yedlin z Tottenhamu odchází na zkušenou, letošní sezónu stráví na hostování v Sunderlandu.

18:18 Avizovaný přestup útočníka Anthonyho Martiala z Monaka do Manchesteru United je skutečností, ďáblové za hráče zaplatili 36 milionů liber.

18:02 West Bromwich odmítl čtvrtou nabídku Tottenhamu na Saida Berahina a hráče tím rozlítil natolik, že ten už za Albion nechce nikdy hrát.

17:45 Everton věří, že dnes dotáhne příchod Aarona Lennona z Tottenhamu. Oba kluby spolu intenzivně jednají.

17:32 Tottenham podal již třetí nabídku na Saida Berahina z West Bromwiche, ale z žádnou neuspěl.

17:18 Chelsea prý podala dvě nabídky na obránce Marquinhose, ale PSG obě dvě zamítlo.

17:07 Potvrzujeme dříve avizovaný přestup, Michail Antonio opouští Nottingham a přestupuje do West Hamu.

16:47 Vedení Watfordu se usmyslelo, že letos v létě přivedlo málo posil. Na hostování z AS Řím by proto měl dorazit útočník Víctor Ibarbo. Kolumbijec, 25 let, 188 cm.

16:38 Nikdo nechce Charlieho Austina? Na začátku léta se o útočníka QPR prala půlka klubů z Premier League, teď to vypadá, že o něj nemá zájem vůbec nikdo. Do konce přestupového období zbývá jen něco přes dvě hodiny.

16:25 813 750 000 liber. Tolik peněz letos v létě anglické prvoligové kluby utratily za posily. Zdá se, že magická miliarda nepadne. Nebo ano? Co na to Chelsea či Arsenal?

16:05 Definitivně potvrzujeme, že obránce Papy Djilobodji přestupuje z Nantes do Chelsea. O transferu jsme informovali již před pár hodinami, ale teprve teď ho potvrdila i Chelsea.

15:52 Usnuli snad v Arsenalu? Gunners jsou jediným prvoligovým týmem ze všech předních evropských lig (francouzská, italská, španělská, německá, anglická), který letos v létě nekoupil hráče do pole. Jedinou posilou družiny Arséna Wengera je brankář Petr Čech.

15:47 Watford se v poslední den přestupů snaží zúžit svou soupisku, která by se momentálně nevešla do týmového autobusu. Do QPR proto na roční hostování odchází obránce Gabriele Angella.

15:43 Co bude s Aaronem Lennonem? V Tottenhamu s ním viditelně nepočítají a tak to vypadá, že by se mohl vrátit do Evertonu, kde na jaře hostoval.

15:41 Jonas Gutierrez, který dostal na začátku léta ne úplně férový vyhazov z Newcastlu, si našel novou práci. Je blízko přesunu do španělského Deportiva La Coruňa.

15:34 Nizozemský obránce Virgil van Dijk už patří Southamptonu! Čtyřiadvacetiletý fotbalista podepsal se svatými pětiletý kontrakt.

15:20 Přestup obránce Michaela Hectora z Readingu do Chelsea nabírá stále reálnějších obrysů, podle posledních informací si ale třiadvacetiletý bek na Stamford Bridge jen tak nekopne - bude obratem poslán zpět na Madejski Stadium.

15:13 Jeden menší přestup z druhé ligy - obránce Richard Stearman mění oranžový dres Vlků za sněhobílý trikot Fulhamu. Přestupová částka? Neznámá.

15:05 Záložník Nathan Dyer odehrál v této sezóně za Swansea jenom 18 ligových minut - a tak se zdá, že půjde zkusit štěstí jinam. Zájem o jeho hostování jeví Leicester.

14:49 Znáte Michaila Antonia? Tento pětadvacetiletý křídelník Nottinghamu Forest bude nejspíš brzy kopat Premier League, je totiž na cestě do West Hamu.

14:35 Obránce Nathan Baker z Aston Villy si příští sezónu zahraje v druhé lize, v rámci ročního hostování míří do Bristolu.

14:17 Trenér Harry Redknapp je sice letos mimo centrum dění, ale na twitteru tvrdí, že má informace o příchodu útočníka Saida Berahina do Tottenhamu.

14:03 Podle některých spekulací má londýnská Chelsea zájem o středního obránce Michaela Hectora z druholigového Readingu.

13:40 FIFA nereaguje na žádost Realu Madrid o přezkoumání transferu Davida De Gey, který tak zůstává v Manchesteru United minimálně do ledna.

13:25 Velký nákup chystá Southampton, s Celticem Glasgow se dohodl na příchodu obránce Virgila van Dijka za 11,5 milionu liber.

13:24 Aston Villa patrně již brzy oznámí příchod své jedenácté posily, zdravotní prohlídkou již prošel obránce Joleon Lescott z West Bromwiche Albion.

13:16 Útočník Glenn Murray uzavřel svůj přestup do Bournemouthu. Crystal Palace za něj obdrží pět milionů liber.

13:14 Český útočník Matěj Vydra sice už patří Watfordu, ale do sestavy se neprobil a míří na hostování do druholigového Readingu.

13:10 Ani Chelsea nezůstane v poslední den přestupů bez posily, obranu vyztuží zadák Papy Djilobodji z Nantes, stál čtyři miliony liber.

12:38 Na odchodu z Liverpoolu je obránce José Enrique, zájem o jeho služby jeví Sunderland a West Bromwich.

12:34 Další posila pro West Ham - klub potvrdil transfer útočníka Nikicy Jelaviče, který přichází za tři miliony liber z Hullu.

12:14 Útočník Chelsea Victor Moses bude v letošní sezoně hostovat ve West Hamu. Zajímavé je, že hráč zároveň podepsal s Blues novou čtyřletou smlouvu.

11:59 Aston Villa je velice aktivní, její nabídku údajně zvažuje i útočník Dimitar Berbatov.

11:44 Naprosto klidná situace překvapivě panuje kolem útočníka Charlieho Austina z QPR. V létě o něj měla zájem řada klubů, ale nyní se zdá, že zůstane u Hoops.

11:42 Real Madrid se ještě nevzdal naděje na to, že jej posílí David De Gea - obrátil se na FIFA, aby rozhodla o tom, zda se transfer zpozdil.

11:38 Dres patrně dnes změní i obránce Joleon Lescott, za milion liber by mohl zamířit z West Bromwiche do Aston Villy.

11:35 Brankář Keylor Navas z Realu Madrid je hodně zklamaný tím, že nevyšla jeho výměna do Manchesteru United za Davida De Geu - na Old Trafford by mu zdvojnásobili plat.

11:11 Watford v létě hodně nakupoval, ale dnes se jednoho hráče zbavil - záložník Miguel Layun odchází na roční hostování s opcí na přestup do Porta.

11:03 Aston Villa se uchází o útočníka Dwighta Gaylea z Crystal Palace, kterého chce na hostování.

10:58 Devatenáctiletý útočník Jose Manuel Pozo se mezi hvězdami Manchesteru City neprosadil a klub jej prodal do Almerie.

10:56 Talentovaný útočník Lucas Piazon se ani letos v Chelsea neprosadil a bude hostovat v Readingu.

10:52 O záložníkovi Ademu Ljajičovi se spekulovalo v souvislosti s odchodem do Aston Villy, nakonec si ale vybral Inter Milán, kde bude hostovat.

10:45 Posily se v poslední přestupový den čekají od Evertonu. První už má - obránce Ramiro Funes Mori podepsal v klubu smlouvu na pět let, River Plate za něj dostane 9,5 milionu liber.

10:30 Tak přece. Záložník Alex Song si prodlouží pobyt ve West Hamu, který jej získal na další roční hostování z Barcelony.

10:20 Obránce Jason Denayer z Manchesteru City si vyzkouší roční hostování v Galatasarayi Istanbul.

10:12 Zkušeného útočníka Glenna Murrayho z Crystal Palace nakonec získá Bournemouth, jelikož uspěl s nabídkou pěti milionů liber.

10:08 Pozadu nechce zůstat ani londýnská Chelsea, do které má namířeno senegalský reprezentační obránce Papy Djilobodji z Nantes za 4 miliony liber.

10:05 Další hodnotnou posilu patrně přivede Manchester United, francouzské Monako totiž přijalo nabídku Red Devils ve výši 26 milionů liber za útočníka Anthony Martiala.

9:59 Jen rok vydržel ve West Bromwichi útočník Brown Ideye. Rekordní posila klubu za 10 milionů liber odchází do Olympiakosu Pireus.

9:45 Exotickou posilu hlásí Norwich, na roční hostování přichází útočník Dieumerci Mbokani z Dynama Kyjev, který už hrál i za Monako, Anderlecht či Wolfsburg. Do Betisu Sevilla naopak odchází Ricky van Wolfswinkel.

9:40 Vyztužit útok klubu z Upton Parku může Nikica Jelavič, Hull přijal nabídku ve výši tří milionů liber.

9:38 West Ham sice shání nového útočníka, ale jednoho pustil pryč - Modibo Maiga bude hrát za Al Nassr v Saúdské Arábii.

9:35 Brankář Manchesteru United David De Gea nakonec do Realu Madrid nepřestoupí, ačkoliv oba kluby se dohodly na přestupové částce 29 milionů liber. Jenže nestihly odevzdat dokumenty před uzavřením přestupového okna ve Španělsku, zpoždění údajně trvalo 28 minut.