Footballový boulevard – neděle 30.08.2015

Saido Berahino stále věří v přestup do Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 30.08.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Sotva Everton přečkal nálety Chelsea na obránce Johna Stonese, musí nyní bránit dalšího svého beka – Seamuse Colemana. O něj totiž jeví zájem bavorský Bayern Mnichov. (Daily Star Sunday)


Manchester United si stále stojí za svým – a brankáře Davida De Geu do Realu Madrid neprodá za méně, než 30 milionů liber. (Sunday Mirror)

Real Madrid je s tím zřejmě smířených a pošle do Manchesteru nabídku, která se neodmítá. Na úterý (poslední den přestupů) už dokonce svolal tiskovou konferenci, na které De Geu hodlá představit jako novou posilu. (AS)

Záložník Bastian Schweinsteiger z Manchesteru United si údajně platí svého bývalého doktora z Bayernu Mnichov, aby mu pomohl zlepšit kondici a dostat se na úroveň hráčů Premier League. (Sunday Mirror)

Dvaadvacetiletý útočník Saido Berahino z West Bromwiche stále věří, že se mu ještě toto léto podaří přestoupit do Tottenhamu. (Sunday Telegraph)

Další potenciální posilou Spurs je kamerunský záložník Alex Song z Barcelony, kterého si vyhlédl přímo trenér Mauricio Pochettino. (Sun on Sunday)

Skvělá forma alžírského křídelníka Riyada Mahreze z Leicesteru neunikla pozornosti Arsenalu, který se možná pokusí čtyřiadvacetiletého fotbalistu získat do svých řad. (Daily Star Sunday)

Leicester by mezitím mohl získat posilu zvučného jména, blízko příchodu je totiž brazilský obránce Dante z Bayernu Mnichov. (Sunday People)

Inter Milán je připravený nabídnout Liverpoolu 6 milionů liber za italského útočníka Fabia Boriniho, který má na Anfieldu status nechtěného hráče. (Mail on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC


Sobotní vysoká výhra West Hamu na půdě Liverpoolu přiměla jednoho z fanoušků kladivářů k tomu, aby si tento výjimečný moment nechal zvěčnit. A tak si výsledek i se střelci branek nechal vytetovat. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 29.08.2015