Footballový boulevard – sobota 29.08.2015

Manchester United nevzdává svou snahu o Garetha Balea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 29.08.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United hodlá nabídnout Realu Madrid brankáře Davida De Geu a 65 milionů liber k tomu – to vše za křídelníka Garetha Balea. (Daily Star)


Pokud chce Chelsea získat záložníka Paula Pogbu z Juventusu, bude muset nabídnout minimálně 72 milionů liber a udělat tak z francouzského fotbalisty nejdražšího hráče na britských ostrovech v historii. (Daily Express)

Pogba má navíc vysoké platové požadavky, Chelsea by mu musela platit 300 000 liber týdně. Tedy o 100 000 víc, než teď bere nejlépe placený hráče klubu Eden Hazard. (Sun)

Přestupová sága okolo obránce Johna Stonese je u konce – Everton odmítl i poslední nabídku Chelsea a ta už o hráče nadále nejeví zájem. Namísto něj si vyhlédla Aymena Abdennoura z Monaka. (Daily Mail)

Podle jiných zdrojů se však Blues nevzdali naděje ani na Ezequiela Garaye, argentinského stopera Zenitu Petrohrad. (Guardian)

Francouzské PSG se údajně zajímá o Seamuse Colemana z Evertonu, ale Toffees do Paříže vzkázali, že svého beka neprodají za žádnou cenu. (Daily Star)

Manchester City by měl během víkendu dotáhnout příchod Kevina De Bruyna, záložníka Wolfsburgu. Zaplatí za něj 55 milionů liber. (Daily Telegraph)

Aston Villa je blízko příchodu obránce Joleona Lescotta z West Bromwiche, za zkušeného beka by měli Villans zaplatit asi 2 miliony liber. Albion obratem Lescotta nahradí koupí Jonnyho Evanse z Manchesteru United. (Birmingham Mail)

Trenér Dick Advocaat riskuje přízeň fanoušků Sunderlandu, protože chce do týmu přivést záložníka Kevina Nolana, který před pár dny opustil West Ham. Nolan dříve hrával za Newcastle – největšího rivala černých koček. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Útočník Bojan Krkič prohlásil, že před svým přestupem do Stoke měl několik nabídek i od jiných anglických klubů, ale angažmá na Britannia Stadium nejlépe splňovalo jeho představy a požadavky. (Times)

Trenér Dick Advocaat chce v Sunderlandu dodržet svou smlouvu a skončit nejdříve až na konci letošní sezóny. Vyplynulo to z velkého meetingu s hráči i vedením klubu. (Guardian)

... A JEDNA NAKONEC


Útočník Harry Kane z Tottenhamu prokázal, že kdyby nebyl fotbalista, mohl by se klidně živit také americkým fotbalem. Při natáčení spotu pro novou počítačovou od EA Sport se během tréninku předvedl ve velmi dobrém světle a příjemně překvapil i profesionální hráče. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 28.08.2015