Footballový boulevard – sobota 01.08.2015

Dimitar Berbatov se vrátí do Premier League, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 01.08.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se domluvila s Augsburgem na přestupové částce za levého obránce Babu Rahmana, německému klubu pošle na účet 17,6 milionů liber. (Bild Sport)


Tottenham jeví intenzivní zájem o šestadvacetiletého Svena Bendera, defnezivního záložníka Borussie Dortmund. (Daily Mirror)

Naopak útočník Clinton N´Jie na White Hart Lane nejspíš nepřestoupí, protože Lyon za svého jednadvacetiletého hráče žádá 14 milionů liber. (Sun)

Aston Villa se snaží z West Bromwiche vykoupit zkušeného obránce Joleona Lescotta, nabízí za něj symbolický jeden milion liber. (Daily Mail)

Další posilu Villans loví v Monaku, birminghamský celek by měl co nevidět posílit bulharský útočník Dimitar Berbatov. (Daily Express)

Crystal Palace a Leicester City se zajímají o dvacetiletého záložníka Alessandra Cannatara, jemuž v létě vypověděl smlouvu Inter Milán. (Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester City udělá v příštím létě všechno pro to, aby na svou lavičku získal Pepa Guardiolu z Bayernu Mnichov. (Sun)


Podle Johna Terryho bude útočník Radamel Falcao během svého hostování v Chelsea úspěšný – a velmi rychle umlčí všechny své kritiky. (Daily Star)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers věří, že nákup Christiana Bentekeho za 32,5 milionů liber z Aston Villy se brzy ukáže jako skvělý obchod. (Times)

... A JEDNA NAKONEC


Útočník Aleksandar Mitrović bude v Newcastlu nosit číslo 45 – protože 4 + 5 dělá dohromady devítku. Ta je u strak obsazená, nosí ji Papiss Cissé. (Chronicle)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - pátek 31.07.2015