Footballový boulevard – pondělí 20.07.2015

Arsenal zvažuje nákup útočníka Edina Džeka z Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 20.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal zvažuje, že z Manchesteru City přivede útočníka Edina Džeka. (Daily Star)

Křídelník Angel Di Maria chce odejít do Paris Saint-Germain, ale Manchester United za něj požaduje 52 milionů liber. (L´Equipe)

Newcastle dokončuje příchod útočníka Aleksandara Mitroviče, který by měl z Anderlechtu Brusel přijít za 13,5 milionu liber, obránce Chancel Mbemba pak za 7,5 milionu. (Daily Mail)

Trenér Bayernu Mnichov Pep Guardiola chce v týmu udržet záložníka Maria Götzeho, přestože o něj jeví zájem Manchester United, Liverpool a Juventus Turín. (Daily Express)

Arsenal je spojován s přestupem útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga, ovšem Dortmund tvrdí, že hráč není na prodej. (Daily Mirror)

O útočníka Charlieho Austina z QPR se přetahují West Ham, Bournemouth, Leicester a Newcastle. (Daily Star)

Real Madrid udělil číslo jedna na dresu Keyloru Navasovi a s nákupem Davida De Gey z Manchesteru United zřejmě počká až do příštího léta. (London Evening Standard)

Trenér Chelsea José Mourinho vyloučil příchod záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín. (Daily Telegraph)

Mourinho také tvrdí, že Radamelu Falcaovi pomůže v Chelsea touha prokázat, že se dokáže v Premier League prosadit. (Guardian)

Trenér Realu Sociedad David Moyes touží po příchodu útočníka Fabia Boriniho z Liverpoolu za sedm milionů liber. (Sun)

Aston Villa jedná s Tottenhamem o možném přestupu útočníka Emmanuela Adebayora k Villans. (Daily Mail)

Sázková kancelář winmasters nabízí nejvyšší kurzy na favority!

Arsenal je připraven prodat záložníka Mathieua Flaminiho do Galatasaraye Istanbul. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal možná bude v nové sezoně používat záložníka Dayleho Blinda na místě středního obránce. (Manchester Evening News)

…A JEDNA NAKONEC

Alex Oxlade-Chamberlain odpověděl na otázku, s kterou legendou Arsenalu by si rád zahrál, že s Nicklasem Bendtnerem, za což sklidil velký smích. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 19.07.2015