Footballový boulevard – pondělí 13.07.2015

Záložník Arsenalu Mesut Özil zachránil život jedenácti dětem, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 13.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Snaha Manchesteru City o příchod záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín údajně vázne na sporech o hráčova osobnostní práva. Pogba by rovněž musel podat žádost o přestup. (Daily Star)

Trenér Chelsea José Mourinho chce z Barcelony přivést útočníka Pedra, ale odmítá zaplatit 22 milionů liber. (Sport)

Sázková kancelář winmasters nabízí nejvyšší kurzy na favority!

Paris Saint-Germain sice touží získat Angela Di Mariu z Manchesteru United, ale odrazuje jej cena hráče i velký zájem dalších klubů. (L´Equipe)

Morgana Schneiderlina by po odchodu do Manchesteru United měl v záloze Southamptonu nahradit Jordy Clasie z Feyenoordu Rotterdam. (Sun)

Trenér Aston Villy Tim Sherwood ocenil, že záložník Fabian Delph místo odchodu do Manchesteru City setrval u Villans. (Birmingham Mail)

Předseda Neapole Auerlio De Laurentiis prý prodá útočníka Gonzala Higuaína za 64,7 milionu liber. O Argentince mají zájem Manchester United a Arsenal. (Daily Express)

QPR díky klauzuli o příjmu z následného prodeje vydělá na přestupu Raheema Sterlinga do Manchesteru City přes devět milionů liber. (Daily Mail)

Bývalý útočník Liverpoolu John Aldridge míní, že Reds bude bez Sterlinga lépe a že hráč je předražený. (Sky Sports)

Záložník Benjamin Stambouli zamíří z Tottenhamu za čtyři miliony liber do Watfordu. (Daily Mirror)

West Bromwich je údajně ochoten zaplatit až deset milionů liber za křídelníka Matta Phillipse z QPR, v hledáčku Baggies je i křídelník Michail Antonio z Nottinghamu. (Daily Mirror)

Obránce Scott Dann je sice v hledáčku Evertonu, ale podepíše novou smlouvu s Crystal Palace. (Croydon Advertiser)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Arsenalu Mesut Özil zaplatil jedenácti brazilským dětem operace, které jim zachránily život. (Independent)

Trenér Newcastlu United Steve McClaren očekává, že s týmem skončí do osmého místa v Premier League. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Poté co se čtyřletý fanoušek útočníka Robina van Persieho dozvěděl, že jeho idol odchází z Manchesteru United do Fenerbahce Istanbul, rozběhla se v Turecku kampaň, aby malý klučina mohl vidět nizozemského útočníka i v novém klubu. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 12.07.2015