Footballový boulevard – neděle 12.07.2015

Liverpool se uchází o Denise Čeryševa z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 12.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool nabízí 22 milionů liber za ruského křídelníka Denise Čeryševa z Realu Madrid, který za první tým Bílého baletu neodehrál ještě ani jeden zápas a zatím jen chodí po hostováních. (Sunday People)


Manchester United dnes dotáhne příchod Bastiana Schweinsteigera a hned potom už upře svou pozornost na další přestupový cíl – obránce Nicoláse Otamendiho z Valencie. (Daily Star Sunday)

Navzdory příchodu Schweinsteigera se navíc Rudí ďáblové i nadále zajímají o typově podobného Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. (Manchester Evening News)

United stále vyjednávají také s Realem Madrid a navrhují mu zajímavý druh výměny. Zatímco na San Bernabeu by pustili brankáře Davida De Geu, opačným směrem by se vydali obránce Sergio Ramos a brankář Keylor Navas. (Marca)

Trenér Louis van Gaal chce posílit také ofenzivní řady, i proto se zajímá o útočníky Christiana Bentekeho z Aston Villy a starého známého Thomas Müllera z Bayernu Mnichov. (Sun)

Tottenham chystá nabídku ve výši 20 milionů liber na záložníka Jamese McCarthyho z Evertonu. (Sunday Mirror)

Předseda klubu Daniel Levy ale varuje kouče Mauricia Pochettina, že pokud chce do týmu někoho přivést, musí nejprve pár hráčů prodat. Podle Levyho mají Spurs zbytečně široký kádr. (Sunday Express)

Newcastle v sobotu dotáhl příchod čtrnáctimilionového Georginia Wijnalduma, ale to neznamená, že by s velkými nákupy skončil. Za zhruba stejné peníze by měl na St. James´ Park dorazit i útočník Aleksandar Mitrović z Anderlechtu. (Sunday Express)

Chelsea jeví zájem o chilského záložníka Charlese Aránguize, který patřil na loňském mistrovství světa k největším postavám svého týmu. O hráče se dlouhodobě zajímají také v Arsenalu nebo Manchesteru City. (Mail on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Ve hře o lavičku Leicesteru jsou podle sázkových kanceláří dva kouči – Martin O´Neill a Claudio Ranieri. (Leicester Mercury)

Nový trenér Newcastlu Steve McClaren pronesl ke svým hráčům, že chce, aby Magpies příští sezónu zakončily do osmého místa v tabulce. (Observer)

... A JEDNA NAKONEC


Na historicky první zápas klubu Hereford FC dorazilo úctyhodných 4 257 fanoušků. Klub vznikl teprve vloni poté, co musel kvůli finančním problémům do likvidace jeho „předchůdce“ Hereford United. FC budou v této sezóně hrát Midland Football League, devátou nejvyšší soutěž v zemi. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 11.07.2015