Footballový boulevard – sobota 11.07.2015

Bastian Schweinsteiger je blízko přestupu do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 11.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Majitelé Liverpoolu prý klidně nechají Raheema Sterlinga celou příští sezónu v rezervě, pokud jim za něj teďka v létě nikdo nezaplatí požadovaných 50 milionů liber. (Daily Mirror)


Samotný Sterling se po dvou absencích konečně vrátil do kádru a již absolvoval první trénink. Stále ale není jisté, zda s Liverpoolem odletí na předsezónní turné. (Guardian)

Do kauzy Sterling vs. Liverpool je připravena vstoupit také Profesionální hráčská asociace, která chce pomoci oběma stranám s nalezením optimálního řešení. (Telegraph)

Německý záložník Bastian Schweinsteiger je blízko přestupu do Manchesteru United, kde by měl podepsat tříletý kontrakt s ročním platem 7,2 milionů liber. (Bild)

Třicetiletý mistr světa ale nebude úplně zadarmo, Manchester United za něj Bayernu bude muset zaplatit asi 6 milionů liber. (Manchester Evening News)

Pokud se Rudým ďáblům podaří získat Schweinsteigera, může to vést k tomu, že ztratí svůj zájem o výrazně dražšího Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. (Daily Express)

Watford si na přestupovém trhu vyhlédl dva zkušené fotbalisty, kteří shodou okolností v minulosti hrávali za West Ham – Alessandra Diamantiho a Valona Behramiho. (Sun)

Brankář David Ospina cítí, že s příchodem Petra Čecha do Arsenalu klesly jeho šance na post jedničky, a je připraven odejít do Evertonu. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér José Mourinho není spokojený s tím, jak jeho Chelsea zatím působí na přestupovém trhu, a žádá vedení klubu o větší aktivitu. (Sun)


Novým koučem Leicesteru City by se mohl stát Martin O´Neill, vedení irské reprezentace mu prý v případném odchodu z lavičky nebude bránit. (Guardian)

... A JEDNA NAKONEC

Fanoušci Liverpoolu už jsou z kauzy Raheem Sterling tak unavení, že si z ní dělají srandu. Dokonce hráče nabídli k prodej na aukčním portále ebay.com. S popiskem „Raheem Sterling: jen lehce opotřebovaný“. (Liverpool Echo)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - pátek 10.07.2015