Footballový boulevard – čtvrtek 09.07.2015

Chelsea a Tottenham chtějí hrát ve Wembley, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 09.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Robin van Persie je blízko přestupu do Fenerbahce Istanbul, podle posledních informací už se Manchester United s tureckým klubem domluvil na podmínkách obchodu. (Daily Mail)


Raheem Sterling odtajnil důvod, pro který tolik touží opustit Liverpool – prý se mu výrazně zhoršily vztahy s koučem Brendanem Rodgersem. (Daily Mirror)

Ačkoliv Sterling dostal od vedení klubu příkazem, že se musí zúčastnit předsezónní přípravy Liverpoolu, hned na prvním tréninku chyběl – prý kvůli nemoci. (Liverpool Echo)

Devětatřicetiletý brankář Shay Given z Aston Villy nemá o nové nabídky nouzi, zájem o něj jeví Stoke City nebo Middlesbrough. (Evening Gazette)

Obránce Micah Richards, který na začátku léta opustil Manchester City a upsal se Aston Ville, prý měl nabídku i třeba od Interu Milán. Villa Park mu však byl přednější. (Yahoo Eurosport)

Southampton už se smířil s tím, že záložník Morgan Schneiderlin v létě odejde do Manchesteru United. Ďáblové by za hráče měli zaplatit asi 27 milionů liber. (Independent)

Nováček Bournemouth neustále zbrojí na nadcházející sezónu, až 6 milionů liber je ochozen zaplatit za sedmadvacetiletého křídelníka Maxe Gradela ze St-Étienne. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Tottenham a Chelsea spolu na dálku soupeří o to, kdo si bude moci pronajmout stadion ve Wembley. Lepší výchozí pozici má Chelsea, která nabízí poplatek 11 milionů liber ročně. Spurs chtějí platit „pouze“ 8 milionů liber ročně. (Times)

Podle záložníka Franka Lamparda může Arsenal v příští sezóně vyhrát titul – a to zejména díky koupi českého brankáře Petra Čecha. (Sun)

… A JEDNA NAKONEC


Brankář Iker Casillas by měl po 25 letech opustit Real Madrid – a upsat se portugalskému Portu. Dělá tím v Realu místo pro Davida De Geu? (Marca)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - středa 08.07.2014