Footballový boulevard – úterý 07.07.2015

Útočník Christian Benteke chce odejít z Aston Villy, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 07.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Bayern Mnichov je ochoten nabídnout za Angela Di Mariu z Manchesteru United útočníka Thomase Müllera, záložníka Arjena Robbena a finanční kompenzaci. (Bild)

Manchester City chce získat z Liverpoolu za 50 milionů liber Raheema Sterlinga ještě předtím, než tým odjede na soustředění do Austrálie. (Daily Star)

Belgický útočník Christian Benteke už oznámil vedení Aston Villy, že hodlá z klubu v létě odejít. (Guardian)

Zaregistrujte se v sázkové kanceláři winmasters a získejte vstupní bonus 500 Kč!

Tottenham nabízí Evertonu 20 milionů liber za záložníka Jamese McCarthyho, opačným směrem by mohl putovat Aaron Lennon. (Daily Mirror)

West Ham se dohodl na příchodu argentinského záložníka Manuela Lanziniho. (Daily Mail)

Brankář Iker Casillas možná odejde z Realu Madrid do Porta, což značí, že by jej mohl nahradit David De Gea z Manchesteru United. (Sun)

Manchester United nadále nehodlá snižovat cenu za De Geu, navíc trvá na příchodu obránce Sergia Ramose. (Manchester Evening News)

Sunderland bojuje s Middlesbrough o záložníka Stewarta Downinga z West Hamu, který již odmítl nabídku Black Cats ve výši 5 milionů liber. (Daily Mail)

Kapitán Arsenalu Mikel Arteta podepsal s klubem roční prodloužení své smlouvy. (Daily Mirror)

Kamerunský obránce Joel Matip ze Schalke by se mohl stát první posilou nového trenéra Newcastlu Steva McClarena. (Newcastle Evening Chronicle)

Manchester United je ochoten prodat obránce Rafaela Da Silvu, nejspíš do Itálie. (Sky Sports)

Everton se přetahuje s West Hamem a Southamptonem o obránce Angela Ogbonnu z Juventusu Turín. (Liverpool Echo)

Trenér Stoke City Mark Hughes chce přivést z Wiganu brankáře Ali Al-Habsího, který by mohl zaplnit mezeru po Asmiru Begovičovi, jenž míří do Chelsea. (Daily Mail)

Liverpool se nemůže s Burnley dohodnout na odstupném za útočníka Dannyho Ingse, určí je proto soud. (Times)

Pokud záložník Morgan Schneiderlin odejde do Manchesteru United, chce za něj Southampton získat Jordyho Clasieho z Feyenoordu Rotterdam. (Southern Daily Echo)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér José Mourinho při jednání o nové smlouvě v Chelsea dokonce odmítl zvýšení platu. (Sun)

Útočník Mario Balotelli nejspíš zmešká začátek sezony, Liverpool ho poslal na dovolenou. (Daily Telegraph)

Trenér Boltonu Neil Lennon by rád usedl na lavičku Leicesteru City, ale majitelé klubu prý hledají zvučnější jméno. (Daily Mirror)

Útočník Alexis Sánchez po vítězství na turnaji Copa America z Chile zmešká start nové sezony v Arsenalu. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Arsenalu Serge Gnabry se překvapivě dostal do ideální jedenáctky spoluhráče Mesuta Özila, i když za Gunners nastoupil jen do osmnácti zápasů. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 06.07.2015